Ένας ξεχωριστός Άγιος Βαλεντίνος με δώρα και για τους δυο (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

0
185

Η εμπορική γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι απανταχού ερωτευμένοι άρχισαν ήδη να σκέφτονται τι δώρο θα κάνουν στο έτερο τους ήμισυ.

Συνήθως εκείνοι που κάνουν την πρώτη κίνηση είναι οι άνδρες δεν είναι όμως και λίγες οι γυναίκες που εκφράζουν με χαρά την αγάπη και την εκτίμησή την ημέρα αυτή που η Δύση όρισε ως μέρα της Αγάπης και του Έρωτα για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως εμπορικούς.

Αν λοιπόν η 14η Φεβρουαρίου θεωρείται και για σας ξεχωριστή ημέρα και θέλετε να εκφράζεται τα αισθήματά σας με ένα μοναδικό και ξεχωριστό δώρο, για εκείνη ή εκείνον, τότε η La Bodega Premium Cava έχει και πάλι την λύση και είναι γουστόζικη και ιδιαίτερη.

Μοναδικές δημιουργίες με λουλούδια, ποτά, σοκολάτες, παραδοσιακά εδέσματα ή ξεχωριστές λιχουδιές μέχρι και χαβιάρι τα συνοδεύονται άριστα με ένα ωραίο ουίσκι ή κάποιο κρασί σας περιμένουν πρωτίστως για να ξεχωρίσετε και ακολούθως για να εντυπωσιάσετε!

Μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών η La Bodega Premium Cava είναι έτοιμη να σας λύσει τα χέρια με τον καλύτερο τρόπο!!! Για περισσότερα ή παραγγελίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 26 955515 & 99537080 ή επισκεφθείτε τη σελίδα της La Bodega Premium Cava στο Facebook.