Τρία τροχαία στην Παφο με ανατροπή οχήματος, τραυματισμό ποδηλάτη και πεζής


O ελαφρύς τραυματισμός ποδηλάτη είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της Τάλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Μαντριών ηλικίας 61 χρόνων που ποδηλατούσε σε περιοχή της Τάλας παρασύρθηκε από όχημα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ευτυχώς ελαφρά. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ποδηλάτης εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Εξάλλου σε δεύτερο τροχαίο “Άγιο” φέρεται να είχαν οι οδηγοί και οι επιβάτες δυο οχημάτων, που συγκρούσθηκαν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα στον βόρειο παρακαμπτήριο, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο του Στέλιος Κυριακίδης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα το οποίο κατευθυνόταν προς τον κόμβο συγκρούσθηκε με όχημα που ο οδηγός του επιχειρούσε έξοδο στον δρόμο από το παρακείμενο πολυκατάστημα. Από την σύγκρουση το όχημα που κατευθυνόταν στον κόμβο και στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί και δυο ανήλικα παιδιά ανατράπηκε στην άσφαλτο αλλά ευτυχώς κανείς δεν έπαθε οτιδήποτε.

Προληπτικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Δεν τραυματίσθηκαν, ευτυχώς, ούτε ο οδηγός και η συνοδηγός του που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα

Εξάλλου πεζή παρασύρθηκε από όχημα γύρω στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ περπατούσε πλησίον της Εκκλησίας Αγίων Αναργύρων στην οδό Σπύρου Κυπριανού.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που την μετέφερε στον Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις

Τα αίτια των τροχαίων διερευνά η Τροχαίας Πάφου.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business
Translate »