Το “The Central” είναι εδώ και εντυπωσιάζει- Ευκαιρία για ιδιοκατοίκηση αλλά και επένδυση

0
906

Η εταιρεία Prospecta Development Cyprus με υπερηφάνεια παρουσιάζει ακόμη ένα καινούργιο και μοντέρνο έργο της, το “The Central” στο κέντρο της Πάφου σε μια ιδιαίτερα προνομιακή περιοχή.

Η σταθερή και διαχρονική αξία της Prospecta Development Cyprus έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στο πέρασμα του χρόνου και φυσικά αποτελεί εχέγγυο για κάθε υποψήφιο αγοραστή. Η εταιρεία παρουσιάζει ακόμη μια δημιουργία μοντέρνων διαμερισμάτων σε ιδανική τοποθεσία της Πάφου, συνδυάζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής του κέντρου με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που μπορεί να αναζητά ο κάθε υποψήφιος αγοραστής.

Το “The Central” διαθέτει διαμερίσματα 1 και 2 υπνοδωματίων, σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και έχοντας σύγχρονη αισθητική καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις όχι απλά του σήμερα αλλά και κυρίως του Αύριο. Οι οικιστικές μονάδες του “The Central” προσφέρουν άνετους χώρους διαμονής και όλες τις αναγκαίες παροχές για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των αυριανών κατοίκων τους. Με προσεγμένα υλικά, μοντέρνο σχεδιασμό και ευρύχωρα μπαλκόνια, τα διαμερίσματα του “The Central” προσφέρουν πέραν όλων των άλλων και εκπληκτική θέα τόσο στην πόλη όσο και στη θάλασσα.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της τοποθεσίας του “The Central” είναι η προσβασιμότητα σε σημαντικά αξιοθέατα και υπηρεσίες. Μόλις μια ανάσα από το νέο Πανεπιστήμιο της πόλης το American University of Beirut, το νέο δημιουργημα της εταιρείας προσφέρεται ιδανικά τόσο για φοιτητές όσο και για το ίδιο το προσωπικό του Πανεπιστημίου. Οι ένοικοι του “The Central” μπορούν να απολαύσουν τη ζωή στην πόλη, δίπλα από όλες τις υπηρεσίες, με άνετες προσβάσεις και την ευκολία μετακίνησης σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες, παραλίες και αξιοθέατα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες μονάδες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Prospecta Development Cyprus στον αριθμό +357 8000 4111.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της εντυπωσιακής ανάπτυξης η οποί ασυνδυάζει τη κομψότητα και τη φινέτσα με την ποιότητα ζωής, όλα αυτά πάντα και κάτω από την “ασφάλεια της υπογραφής” της Prospecta Development Cyprus.

Το “The Central” αποτελεί ιδανική ευκαιρία τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση. Για περισσότερα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ