Το πιο σύγχρονο Νοσοκομείο Ζώων της Κύπρου βρίσκεται στην Πάφο

0
2607

Αν είσαστε φιλόζωος και έχετε κατοικίδιο μπορείτε πλέον να αισθάνεστε ασφάλεια!

Η λειτουργία του ολοκαίνουργιου Νοσοκομείου Ζώων στην Κισσόνεργα στην Πάφο ήταν πραγματικά κάτι που έλειπε από την Επαρχία. Είναι γενικά κάτι που έλειπε ως φιλοσοφία και κουλτούρα από τον τόπο μας, αλλά πλέον είναι ευτυχώς γεγονός.

Να σημειωθεί ότι το μεγάλο αυτό εγχείρημα επιτεύχθηκε μετά την συνένωση δυνάμεων και υπηρεσιών τεσσάρων ανθρώπων με σπουδές και γνώσεις στο αντικείμενο που λειτουργούσαν κτηνιατρικές κλινικές σε Χλώρακα και Πέγεια, των Γιάννη Κυριάκου και Μαρίας Αγαθαγγέλου (Veterinary Center) και Νικόλα Μονογιού και Αναστασίας Κόπρα (Onlyvets).

Το PaphosVets Animal Hospital το οποίο βρίσκεται στην λεωφόρο Χρίστου Κκέλη 31 στην Κισσόνεργα, είναι ένα κορυφαίο νοσοκομείο κατοικίδιων ζώων με παροχές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ζώων μας. Αναλαμβάνουν πλήρως τη φροντίδα και την περιποίηση σκύλων και γατών, παρέχοντας στους πελάτες τους τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και φροντίδα για τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Στο PaphosVets Animal Hospital, υπάρχει μια άρτια στελεχωμένη ομάδα με επαγγελματίες κτηνιάτρους, φροντιστές και άλλο εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίας. Στην κλινική χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τον καλύτερο εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα ζώα μας λαμβάνουν φυσικά την καλύτερη φροντίδα.

Από το πρώτο ραντεβού, οι κτηνιάτροι στο PaphosVets Animal Hospital θα σας παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο φροντίδας για το κατοικίδιό σας. Η εξειδικευμένη ομάδα της Κλινικής θα παρακολουθεί την υγεία και την ευζωία του ζώου σας, ενώ θα σας παρέχει συμβουλές και οδηγίες για την καλύτερη φροντίδα και την ασφάλεια του.

Στο PaphosVets Animal Hospital, εκτιμούν τη σχέση τους με τους πελάτες τους και τα κατοικίδιά τους. Όπως αναφέρουν στη ιστοσελίδα τους https://www.paphosvets.com/ την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε, είναι πεπεισμένοι ότι η καλή επικοινωνία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης, για τη διατήρηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης σχέσης με το κατοικίδιό σας.

Επισκεφτείτε το PaphosVets Animal Hospital σήμερα και ανακαλύψτε την εξαιρετική του εξυπηρέτηση και φροντίδα για το κατοικίδιό σας. Είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το κατοικίδιό σας υγιές, ευτυχισμένο και ενεργό για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Επικοινωνήστε σήμερα για να κλείσετε ραντεβού ή να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του.

Η ομάδα του PaphosVets Animal Hospital, αναφέρεται στο μήνυμά τους, καταννοεί ότι τα κατοικίδιά είναι για μας κάτι περισσότερο από απλά ζώα – είναι αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μας.

Στο ολοκαίνουργιο PaphosVets Animal Hospital λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και πέραν της ιατρικής δροντίδας και περίθαλψης παρέχονται επίσης υπηρεσίες καλλοπισμού, ξενοδοχείου σκύλων και γάτων, φυσιοθεραπείας καθώς και αποτέφρωσης. Τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης μπορούν να αντιμετωπιστούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο τηλεφωνώντας στο 70007555.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου στο www.paphosvets.com ή μέσω email στο [email protected] .