Το μοναδικό κατάστημα STIHL Concept Store 4.0 στην Κύπρο άνοιξε στο κατάστημα SOZOS

Η κατασκευάστρια εταιρεία εξοπλισμού κήπων και δασοκομίας STIHL απέκτησε το πρώτο της CONCEPT STORE 4.0 “σπίτι” στην Πάφο

0
600

Με έδρα το κατάστημα SOZOS, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα εργαλείων και εξοπλισμού στην Κύπρο, το πρώτο κατάστημα STIHL CONCEPT STORE 4.0 της Κύπρου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης σε επαγγελματίες καθώς και σε χρήστες DIY.

Σχεδιασμένος για να αρέσει τόσο στους “DIYers” όσο και στους επαγγελματίες, ο νέος χώρος επιτρέπει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εργαλεία με διάφορα “Stihl Test Stations” καθώς και να δοκιμάσουν τον προστατευτικό εξοπλισμό (ρούχα & αξεσουάρ) στο ολοκαίνουργιο δοκιμαστήριο του καταστήματος STIHL.

Το STIHL Concept Store 4.0 είναι ένα αποκλειστικό κατάστημα STIHL 90 m2, που σχεδιάστηκε από κοινού από τη STIHL και τον κ. Νεκτάριο Ιορδάνου, συνιδιοκτήτη της SOZOS.

Ο Νεκτάριος αναφέρει ότι «η STIHL είναι γνωστή εδώ και χρόνια στους επαγγελματίες για την ποιότητά και ασφάλεια της στη χρήση των μηχανημάτων της. Αυτό το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει τη νέα γενιά προϊόντων STIHL ειδικά προσαρμοσμένα σε χρήστες DIY που θέλουν να φροντίσουν τον κήπο του σπιτιού τους, όσο και για ερασιτέχνες αγρότες ή αγροκτήμονες».

Οι “DIYers” έχουν πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα με 3 σημεία δοκιμών και το νέο δοκιμαστήριο τους επιτρέπει επίσης να δοκιμάσουν τη μεγάλη γκάμα από ρουχισμό ασφαλείας της STIHL. Το κατάστημα παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα μεγέθη κήπου, τόσο για “DIYers” όσο και για επαγγελματίες: ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα και επαναφορτιζόμενα μηχανήματα, αξεσουάρ, ρούχα, εργαλεία ασφαλείας ακόμη και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλίας Ραβάνης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας STIHL στην Ελλάδα, “Εδώ και τρεις δεκαετίες, η SOZOS IORDANOU & SON LTD επιδεικνύει πρωτοποριακό πνεύμα. Συνεργαζόμαστε για να παρουσιάσουμε καινοτόμα προϊόντα STIHL για να απλοποιήσουμε τις εργασίες των πελατών. Η κα Ιορδάνου και η οικογένειά της εμπιστεύτηκαν και υποστήριξαν το όραμά μας, με αποτέλεσμα να έχουμε το πρώτο κατάστημα STIHL Concept Store 4.0 στην Κύπρο. Μαζί, στόχος μας είναι να επεκτείνουμε την παρουσία της STIHL και να αξιοποιήσουμε την τεχνολογική ηγεσία της στην Κύπρο.”

Καθώς μπαίνετε στο κατάστημα, σας υποδέχεται μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει άψογα την οργάνωση με τη βιομηχανική λειτουργικότητα. Σχεδιασμένο τόσο για επαγγελματίες όσο και για λάτρεις των DIY, η διάταξη κάνει τον επισκέπτη να θέλει να ανακαλύψει τα προϊόντα, να λάβει πληροφορίες για τις προδιαγραφές των μηχανημάτων στα σημεία ενημέρωσης και φυσικά να τα δοκομάσει στα ενδεδειγμένα σημεία δοκιμής.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει όχι μόνο συστάσεις προϊόντων, αλλά και πολύτιμες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κάνετε τα έργα σας πιο πρακτικά και αποτελεσματικά. Επομένως, ανεξάρτητα από το επάγγελμα ή το έργο σας, η SOZOS μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ότι χρειάζεστε.

Σχετικά με την SOZOS:

Η εταιρεία SOZOS είναι ένας από τους κύριους διανομείς και προμηθευτές ηλεκτρικών εργαλείων, ρουχισμού και εξοπλισμού ασφαλείας, οικοδομικού εξοπλισμού, αξεσουάρ και αναλώσιμων, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο ατσάλι, και άλλων υλικών. Προσφέρει προϊόντα σε περισσότερες από 400 διαφορετικές μάρκες, διαθέτοντας περισσότερα από 50.000 διαφορετικά προϊόντα.

Με γνώμονα το ότι ο πελάτης είναι καλύτερα να δοκιμάσει ένα μηχάνημα προτού το αγοράσει, ή εταιρία SOZOS προσφέρει την δυνατότητα αυτή στους πελάτες της και με τα διάφορα DEMO EVENTS που διοργανώνει κατά καιρούς.

Για την απόλυτη εμπειρία αγορών μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στη διεύθυνση
Μόδεστου Παντελή 3, 8020 στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: +35726946022
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.sozos.eu