Το International School of Paphos αδελφοποιείται με το γερμανικό Königin Charlotte Gymnasium


Η συνεργασία ανάμεσα στο Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου και το International School of Paphos (ISOP) στα πλαίσια του προγράμματος PASCH (“Σχολεία – Μαζί χτίζουμε το μέλλον”) συνεχίζει να αναπτύσσεται με το ISOP να αδελφοποιείται με το Königin Charlotte Gymnasium της Στουτγάρδης στη Γερμανία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η πρωτοβουλία “Σχολεία – Μαζί χτίζουμε το μέλλον” (PASCH) ενδυναμώνει και συνδέει μεταξύ τους περισσότερα από 1.800 σχολεία PASCH σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη Γερμανία, προστίθεται.

Μέσα από την πρόσφατα συμφωνημένη συνεργασία του ISOP με το Königin Charlotte Gymnasium στη Στουτγάρδη, ανοίγονται νέες προοπτικές και ευκαιρίες μάθησης αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ορισμένοι μαθητές του ISOP έχουν ήδη συνεργαστεί με μαθητές από το γερμανικό σχολείο σε ένα κοινό πρότζεκτ σχετικά με σημαντικά θέματα που αφορούν την πανδημία, τη μετανάστευση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες κοινές δραστηριότητες, προστίθεται.

Το Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου θα παραχωρήσει σε δύο μαθητές γερμανικής γλώσσας υποτροφία για συμμετοχή σε ψηφιακή κατασκήνωση διάρκειας 2 εβδομάδων που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business
Translate »