Τίτλος: O «Μάλο» έρχεται στην Πάφο!

0
1734

Μετά της SoldOut εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα και Λεμεσό, ο Μάλο έρχεται στην Πάφο για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 11/02 η ώρα 15:00

Μετά την επιτυχία της παράστασης «Ο Μεταξούλης στον μαγικό κόσμο των εντόμων», η Animagnet,  παρουσιάζει το νέο της πρότζεκτ «Ο Μάλο και ο θησαυρός του βυθού». Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους!

Λόγω μεγάλης ζήτησης, η Animagnet ανακοίνωσε ήδη 2 νέες παραστάσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα, τον μήνα Μάρτιο και σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθεί νέα παράσταση στη Λεμεσό τον Απρίλιο.

Γενική Είσοδος: 12 ευρώ.

Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com/o-malo-kai-o-thysavros-tou-vythou/

Περίληψη του θεατρικού έργου «Ο Μάλο και ο θησαυρός του βυθού»:

O Mάλο είναι ένα αφελές, αριστοκρατικό ψάρι, που ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος βασιλιάς του βυθού. Μια μέρα η ζωή του θα αλλάξει όταν εγκλωβίζεται σε ένα πλαστικό σκουπίδι και ο βασιλιάς τον διώχνει από το βασίλειο των αριστοκρατικών ψαριών. Μέσα από το δικό του ταξίδι ως κοινό ψάρι, ο Μάλο θα μάθει για την ρύπανση των ωκεανών, τι πάει να πει πραγματική φιλία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη και τι κάνει έναν βασιλιά σπουδαίο.

Μια φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη τραγούδι και μαγεία. Μια εμπειρία που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Συντελεστές:

Παραγωγή: Animagnet Group
Σκηνοθεσία: Αντρέας Μακρής 

Θεατρικό Κείμενο/ Μουσική: Σταύρος Μιχαλακάκος, Γιάννης Πολίτης 

Σκηνικά / Ενδυματολογία – Ιφιγένεια Παπαγεωργίου

Χορογραφίες: Νάταλυ Αμμάν

Παίζουν: Στέλιος Καλλιστράτης, Σαββίνα Γεωργίου, Κωνσταντίνος Σωκράτους, Γιώργος Νικολάου, Άνθη Κάσσινου, Δημήτρης Γιωρκάτζης, Άντρια Αγαθοκλέους, 

Email: [email protected]

Official Site: www.animagnet.eu