Τις πόρτες του άνοιξε το μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο αιμοκάθαρσης της Πάφου, στο πλαίσιο του ΓΕΣΥ

Σήμερα άνοιξε τις πόρτες του στα πλαίσια του ΓΕΣΥ και όχι μόνο, το μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο αιμοκάθαρσης στην επαρχία της Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο αυτό αποτελεί μια συνεργασία των ιδιωτικών νοσοκομείων «Άγιος Γεώργιος» και «Κυανούς Σταυρός» με ιδιώτες ιατρούς που όλοι μαζί, όπως αναφέρεται, οραματίστηκαν τη δημιουργία αυτού του Κέντρου με σκοπό τη γρηγορότερη και καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών που χρήζουν αιμοκάθαρσης κυρίως στην επαρχία μας αλλά και από αλλού.

Mέσα στο πλαίσιο αυτό , σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας 20 συμπολίτες μας νεφροπαθείς διάλεξαν το κέντρο για να κάνουν την προκαθορισμένη τους αιμοκάθαρση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την ασφαλή διεξαγωγή των αιμοκαθάρσεων το κέντρο , προστίθεται στην ανακοίνωση, στελεχώθηκε με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό και στην Κύπρο. Ακόμη, εξοπλίστηκε με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, όπως 12 νέες μηχανές, τελευταίας τεχνολογίας από την εταιρεία Fresenius, τηλεοράσεις συνδεδεμένες με το διαδίκτυο για παροχή περισσοτέρων καναλιών, χρήση headphones για να μην ενοχλείται ο διπλανός ασθενής, καινούργια κρεβάτια για όλους τους ασθενείς.

Επίσης ασθενοφόρο σταθμευμένο στο χώρο του νοσηλευτηρίου για περισσότερη ασφάλεια, χώρο στάθμευσης για όλους τους ασθενείς, ενώ προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς από και προς στο χώρο της αιμοκάθαρσης με μικρό ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο με μικρό μηνιαίο κόστος

Επιπρόσθετα το κέντρο εξοπλίστηκε με καινούργιους καρδιογράφους, ζυγαριές ξηρού βάρους, αναλύσεις αεριών κλπ.

Στοχεύουμε σε συνεργασία με μεγάλες ταξιδιωτικές εταιρείες για την ανάπτυξη του Ιατρικού τουρισμού κάτι που πραγματικά θα βοηθήσει πάρα πολύ την επαρχία μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Support Local Business