Τα Lidl Better Living Days φέρνουν καλοκαιρινή ενέργεια στην Πάφο

0
7

Στις 3 και 4 Ιουλίου, το κατάστημα Lidl Αγίου Παύλου μετατρέπεται σε καλοκαιρινό hub ευεξίας, με δροσερές γεύσεις, yoga sessions, διατροφικά tips και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.

Κάπου ανάμεσα στη δουλειά, τις βόλτες, τη ζέστη, τις υποχρεώσεις και την ερώτηση «τι θα φάμε σήμερα;», υπάρχει πάντα χώρος για ένα μικρό reset. Όχι κάτι δύσκολο. Όχι κάτι που θέλει πρόγραμμα ζωής, discipline και δέκα νέα resolutions. Απλώς δύο μέρες για να πάρεις ιδέες, να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, να κινηθείς λίγο, να δροσιστείς και να θυμηθείς ότι το καλοκαίρι μπορεί να είναι και πιο ανάλαφρο.

Αυτό ακριβώς φέρνουν τα Lidl Better Living Days στην Πάφο, με επόμενο σταθμό το κατάστημα Lidl στον Άγιο Παύλο, στις 3 και 4 Ιουλίου.

Για δύο ημέρες, ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα μικρό καλοκαιρινό hub ευεξίας, γεύσης και έμπνευσης. Έναν χώρο όπου μπορείς να περάσεις, να συμμετέχεις σε δράσεις, να πάρεις πρακτικά tips και να φύγεις με ιδέες που όντως μπορείς να εφαρμόσεις. Από εύκολες καλοκαιρινές συνταγές και δροσερά smoothies, μέχρι υγιεινά γλυκά, γρήγορα γεύματα, σαλάτες και γευστικές δοκιμές, η Lidl Food Academy on the Go φέρνει στην Πάφο μικρές, έξυπνες λύσεις για μια πιο νόστιμη και ισορροπημένη καθημερινότητα.

Και επειδή μιλάμε για Ιούλιο στην Κύπρο, η εμπειρία έχει σχεδιαστεί με καλοκαιρινή λογική. Ο χώρος θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος με σκίαστρα, air coolers, δροσερά εδέσματα και σημεία ξεκούρασης, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους χωρίς την ταλαιπωρία της ζέστης. Ακόμη και η άσκηση αποκτά πιο ευχάριστο χαρακτήρα, αφού τα sessions θα πραγματοποιούνται στους δροσερούς χώρους πρασίνου που διαθέτουν τα καταστήματα Lidl, εκεί όπου το πρωινό ξεκίνημα γίνεται πιο ήρεμο, πιο φυσικό και πιο αναζωογονητικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με yoga, cooking sessions, διατροφικές συμβουλές, smoothie lab και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά. Γιατί το better living δεν είναι κάτι που αφορά μόνο όσους έχουν χρόνο, πρόγραμμα ή τέλεια οργάνωση. Είναι για όλους όσοι θέλουν να κάνουν μικρές, καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητά τους, χωρίς πίεση και χωρίς υπερβολές.

Για να λάβεις μέρος στις δράσεις, χρειάζεται απλά να βρίσκεσαι στον χώρο 20 λεπτά πριν την έναρξη της δραστηριότητας που σε ενδιαφέρει, αφού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα Lidl Better Living Days έρχονται στο Lidl Αγίου Παύλου στην Πάφο, στις 3 και 4 Ιουλίου.

Πάφος, ετοιμάσου για δύο μέρες που θα σου δώσουν γεύση, ενέργεια, δροσιά και λίγη παραπάνω έμπνευση για να ζεις καλύτερα, κάθε μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους επόμενους σταθμούς εδώ.