Στήριξη άπορων οικογενειών με εμπειρία καρκίνου από εθελοντική ομάδα «Aυγερινός» στην Πάφο


Η εθελοντική ομάδα «Αυγερινός» στην Πάφο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΣΥΚΑΦ για στήριξη άπορων οικογενειών με εμπειρία καρκίνου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ομάδας σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ έχει προσθέσει ακόμη έξι οικογένειες στα μηνιαία πακέτα στήριξης της. Η συμπερίληψη ακόμη έξι οικογενειών στα μηνιαία πακέτα στήριξης της , όπως αναφέρεται, έγινε μετά από επικοινωνία με την κ. Άννα Φιλίππου, Ψυχολόγο του ΠΑΣΥΚΑΦ στο γραφείο της επαρχίας Πάφου, αλλά και με τα κεντρικά γραφεία στην Λευκωσία .

Σε δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ Μάριος Μαρίνου και η Μαρία Πισκόπου, συνιδρυτές της εθελοντικής ομάδας, ανέφεραν ότι ο «Αυγερινός» έχει αγκαλιαστεί με πολλή αγάπη και προσφορά και ευχαρίστησαν αυτούς που έχουν συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στο έργο της ομάδας. Πρόσθεσαν ότι το εθελοντικό έργο περιλαμβάνει τη συλλογή τροφίμων τα οποία διανέμονται σε οικογένειες, τόσο στην πόλη της Πάφου, όσο και σε κοινότητες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η εθελοντική ομάδα «Αυγερινός» δημιουργήθηκε εις μνήμη του Αντρέα, γιου της Μαρίας Πισκόπου που απεβίωσε σε νεαρή ηλικία.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business
Translate »