Στην Πάφο η καλύτερη Χριστουγιεννιάτικη διακόσμηση στην Κύπρο

0
286

Μαγευτικό είναι το σκηνικό που έστησε και φέτος, δεύτερα Χριστούγεννα λειτουργίας του το πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges στο Ακρωτήρι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, που ίσως είναι η καλύτερη στην Κύπρο, θα αποκαλυφθεί την προσεχή Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου σε ειδική τελετή φωταγώγησης!

Η ανακοίνωση του τουριστικού θερέτρου αναφέρει τα εξής:

Γιορτάστε τη μαγεία αυτής της εορταστικής περιόδου στο Cap St Georges Hotel & Resort την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 5:00μμ, καθώς φωτίζουμε το θέρετρο μας  με εορταστική λαμπρότητα κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης ‘Christmas Switch-On’.

Βυθιστείτε σε μια χαρμόσυνη ατμόσφαιρα με μια ξεχωριστή εμφάνιση του Άγιου Βασίλη καθώς και των ήχων των μαγευτικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, δημιουργώντας μια αρμονική ατμόσφαιρα που αποτυπώνει το αληθινό πνεύμα της εποχής.

Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους σε μια αξέχαστη ψυχαγωγία, με μοναδικό σκοπό να κάνουμε αυτή τη βραδιά ένα αξέχαστο και συναρπαστικό ξεκίνημα για την πιο ξεχωριστή  περίοδο του χρόνου.

Σας περιμένουμε για μια ανεπανάληπτη  εμπειρία καθώς στο Cap St Georges έχουμε μπει και επίσημα στο  πνεύμα των Χριστουγέννων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 26 000 000 ή μέσω email [email protected].