ΠΑΦΟΣ: Σπουδαία Πανεπιστημιακή συνεργασία για τα νοσηλευτήρια Αγιος Γεώργιος και Blue Cross

Οι σωστές και στοχευμένες κινήσεις της διεύθυνσης των Κλινικών Άγιος Γεώργιος και Κυανούς Σταυρός ήταν επόμενο πως δεν θα περνούσαν απατατήρητες.

Μετά λοιπόν από τη λειτουργία των κέντρων Καθετηριασμού και Αιμοκάθαρσης αλλά και την επικείμενη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας με τη δημιουργία Ογκολογικής κλινικής ημερήσιας νοσηλείας τα ιδιωτικά νοσηλευτηρια Άγιος Γεώργιος και Κυανους Σταύρος ανακοίνωσαν χθες τη πολύ σημαντική συνεργασία τους με το ιατρικό σχολείο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με την αποστολή φοιτητών ιατρικής του 4ους προγράμματος τους με την συνεργασία με το φημισμένο πανεπιστήμιο Αγγλίας St George’s.

Οι γιατροί των δυο κλινικών μας θα εκπαιδεύουν μελλοντικούς ιατρούς και το γεγονός ότι δυο μεγάλοι και σοβαροί οργανισμοί όπως το πανεπιστήμιο Αγγλίας St George’s και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επέλεξαν για τη συνεργασία τους τα ιατρικά κέντρα στην Πάφο από μόνο του λέει πολλά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας είναι πλέον πασιφανές ότι τα δυο νοσηλευτηρια “τρέχουν” πλέον σε άλλους ρυθμούς και βρίσκονται σε άλλη …διάσταση.

Support Local Business