Σε νησί της Ελλάδας επενδύει μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης Γης της Πάφου

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως ο οποίος προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και αγοραστές ακινήτων κάθε χρόνο.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως ο οποίος προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και αγοραστές ακινήτων κάθε χρόνο. Προσφέρει εκπληκτικό τοπίο και μοναδική ατμόσφαιρα, μιας και είναι φημισμένο για τα μοναδικά και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματά του. Τα παραδοσιακά διαμορφωμένα χωριά βρίσκονται πάνω από εντυπωσιακούς βράχους ύψους 300 μέτρων και προσφέρουν πανοραμική θέα στο βυθισμένο ηφαίστειο.

Το Santorini Villas βρίσκεται στην ανατολική ακτή του μαγευτικού νησιού της Σαντορίνης και λίγα μόλις μέτρα από την βραβευμένη με γαλάζια σημαία αμμώδη παραλία Μονόλιθος-Καμάρι.

Αποτελείται από πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες, μονοκατοικίες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων καθώς επίσης και επαύλεις δύο ορόφων, με Αιγαιοπελαγίτικο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και  σύμφωνα πάντα με τα πιο υψηλά πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης, οι οποίες περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες και κήπους και καθιστούν το Santorini Villas ως μια εξαιρετική ευκαιρία κατάλληλη για διαβίωση όλο το χρόνο ή και για επένδυση.

Support Local Business
Translate »