S.C. MOTORS LTD: 2002 – 2022, 20 χρόνια επιτυχίες

Η εταιρεία που απέδειξε στο πέρασμα του χρόνου πως είναι σύγχρονη, ευέλικτη και ανταγωνιστική! !

0
317

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην εγχώρια αγορά και είναι σήμερα μια από τις ισχυρότερες εταιρείες του κυπριακού επιχειρείν, διαγράφοντας μια πορεία 20 χρόνων, με επιτυχίες και ανάπτυξη!

Η εταιρεία S.C. MOTORS LTD ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002 από τον Χρήστο Σπύρου, ο οποίος από τη θέση του ιδρυτικού στελέχους και διευθύνων σύμβουλου, κατάφερε με τις αδιαμφισβήτητες επιχειρηματικές του ικανότητες, να δημιουργήσει μια μεγάλη, ευέλικτη, γρήγορα και σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, δίκυκλων, καραβανιών και μικρών ταχύπλοων σκαφών. Στον ιδιόκτητο εκθεσιακό της χώρο στην Πάφο, συνολικής έκτασης 2000 τ.μ., διαθέτει διαχρονικά ένα μεγάλο «στόλο» μηχανοκίνητων όλων των τύπων σε στοκ, ενώ εκτός από πωλήσεις, παρέχει επίσης υπηρεσίες leasing.

ΣΕ ΘΕΣΗ… ΜΑΧΗΣ!
Με μια εικόνα σύγχρονη και εξωστρεφή, με υψηλή προσαρμοστικότητα στα δεδομένα της αγοράς, η διοίκηση διαθέτοντας τεχνογνωσία και δίκτυο, απέδειξε ότι ξέρει ν’ ανταποκρίνεται με επιτυχία στις μεγάλες προκλήσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, να εξελίσσεται, να κυνηγά ευκαιρίες, να παίρνει ρίσκα και να προχωρεί σε επενδύσεις, με αποφασιστικότητα! Κεντρική επιδίωξη, η υγιής ανταγωνιστική ανάπτυξη, η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση και η διαφοροποίηση.

ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ!
Σήμερα, διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών στην Κύπρο και ανά τον κόσμο. Βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, επεκτείνοντας σημαντικά τόσο την πελατειακή της βάση στο εσωτερικό και το εξωτερικό, όσο και το πλήρως εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο της δυναμικό, ενώ διατηρεί καλή συνεργασία με φορείς, τεχνοκράτες, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και επαγγελματίες του κλάδου.

ΜΕ OΡΑΜΑ, ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ! 

Με αυτό το ιστορικό, αλλά και με τις προκλήσεις να αυξάνονται ακόμα περισσότερο σε μια αγορά που αλλάζει, η S.C. MOTORS LTD, επιδιώκει τη συνεχή αναπτυξιακή τροχιά, διεύρυνση και επέκταση των δραστηριοτήτων της. Φιλοδοξεί να κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά της εμπορίας μηχανοκίνητων. Πάντως, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα υπάρχουν στην «φαρέτρα» της, και αποτυπώνονται εκ του αποτελέσματος στα μεγέθη και τους αριθμούς, στις σημαντικές επιδόσεις της στην «κούρσα» των πωλήσεων. Η S.C. MOTORS LTD είναι, ήδη, στις πρώτες θέσεις!

Χρήστος Σπύρου- Επιχειρηματίας: Ιδρυτικό στέλεχος και διευθύνων σύμβουλος της S.C. MOTORS LTD

«Οι μεγαλύτερες επιτυχίες, ξεκίνησαν από μια ιδέα. Σίγουρα, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές υλοποίησης και επιτυχίας. Υπάρχει αρκετή σκληρή δουλειά, θυσίες, ατέλειωτες ώρες εργασίας αλλά και ευκαιρίες.

Στην 20ετή πορεία μας, θέσαμε τον πήχη ψηλά, όχι για να περάσουμε από κάτω. Παρά το γεγονός ότι, δραστηριοποιούμαστε σε ένα κλάδο με κινητικότητα και έντονα ανταγωνιστικό, και παρά τις πολλές αναδιατάξεις όπως, την οικονομική κρίση, την πανδημία, την έξοδο της Αγγλίας από την Ε.Ε., τον πόλεμο στην Ουκρανία, την αύξηση στην τιμή του πετρελαίου, και άλλους αστάθμητους παράγοντες, καταφέραμε να υπάρχει συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών και να διατηρήσουμε την ανοδική μας πορεία.

Βασικά συστατικά της επιτυχίας, είναι κύρια η αγάπη για τη δουλειά μας. Είναι ακόμα, οι αρχές της αξιοπιστίας, της ειλικρίνειας, της διαφάνειας. Η ακεραιότητα, η τιμιότητα, η σωστή εξυπηρέτηση, η εμπιστοσύνη που χτίζεται μέρα παρά μέρα, και ο σεβασμός αμφίπλευρα. Να κτίσεις «καλό όνομα» στο παζάρι. Να είσαι σωστός επαγγελματίας. Μόνο επιτυχίες μπορεί να φέρει ο επαγγελματισμός, που σε καμιά περίπτωση δεν επιδέχεται εκπτώσεις. Άλλωστε, μέσα από τις κρίσεις, επιβιώνουν μόνον οι επαγγελματίες και όσοι έχουν ικανότητες. Κάπου εδώ, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που είναι, πλέον, οικογένεια, για το ζήλο και την υπευθυνότητα, την εργατικότητα τους. Από εκεί και πέρα, βρισκόμενος στα «ηνία» μιας ιδιωτικής επιχείρησης, πρέπει να έχεις σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων, να μπορείς να διαβλέπεις τους κινδύνους, να επιδιώκεις το συνεχή εκσυγχρονισμό της επιχείρησης σου, την εξέλιξη.

Υπάρχουν επιχειρηματικοί στόχοι και ξεκάθαρη στρατηγική υλοποίησης τους, η οποία στρατηγική συνοψίζεται στους άξονες της βιωσιμότητας, της ανάπτυξης, της ποιότητας και της υπεροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρείας μας, σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Με τις ιδιάζουσες συνθήκες που βιώνουμε, οι επιχειρήσεις ως μικροί ή μεγάλοι οργανισμοί πρέπει να λειτουργούμε ανθρωποκεντρικά, παράλληλα με την κοινωνία, και σίγουρα, σε κανόνες fair play. Όλα αυτά, είναι που μπορούν να διαφοροποιήσουν μια επιχείρηση και να την κρατήσουν στο χρόνο, να έχει, δηλαδή, διάρκεια.

Σήμερα, είμαι περήφανος να πω ότι, η εταιρεία μας, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατισχύσει στη συνείδηση της αγοράς, ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους και ασφαλής προορισμούς στο εμπόριο αυτοκινήτων. Για εμάς, στην S.C. MOTORS LTD, η πορεία των 20 χρόνων μιλάει από μόνη της. Και συνιστά «πυξίδα» στις νέες προκλήσεις. Έπεται, λοιπόν, συνέχεια. Εδώ είμαστε!».