Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε ιδιοκτήτη και στις χορεύτριες του

Σε 58 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 2.760 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι από τις 58 καταγγελίες πολιτών, οι 27 αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, οι 21 αφορούσαν διακινήσεις μετά την απαγόρευση διακίνησης, εκ των οποίων οι 20 στη Λεμεσό και 1 στην Αμμόχωστο, και οι άλλες 10 αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε υποστατικά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε υποστατικό στη Λευκωσία γύρω στις 21:10 εντοπίστηκαν χορεύτριες να χορεύουν στον χώρο και υποβλήθηκε εξώδικο πρόστιμό 4000 χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη και 300 ευρώ στην κάθε χορεύτρια.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 570 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 466 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 498 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 535 έλεγχοι με 3 καταγγελίες υποστατικών και 7 πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 416 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 275 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Άλλους 40 ελέγχους διενήργησε η Λιμενική Αστυνομία, χωρίς να γίνουν καταγγελίες.

Στο μεταξύ, από τα μπλόκα της Αστυνομίας για τις διακινήσεις οδηγών από και προς τις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, αποτράπηκαν από τις 17.30 χθες μέχρι σήμερα το πρωί 103 άτομα, τα οποία δεν παρουσίασαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να δικαιολογεί τη μετάβαση τους από και προς τις Επαρχίες.

Support Local Business
Translate »