ΠΡΟΣΟΧΗ! Διάδοση ψευδούς είδησης με τα διακριτικά του PafosPress- Η Αστυνομία εξετάζει

0
94

Η Διευθυνση του PafosPress θα ήθελε να ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό ότι υπέπεσε στην αντίληψή της ότι από το πρωί σήμερα άγνωστο πρόσωπο διαδίδει μια ψευδή είδηση υπό μορφή φωτογραφίας η οποία αποτελεί προϊόν μοντάζ και στην οποία γίνεται αναφορά σε θάνατο προσώπου που ζει στην Πάφο χρησιμοποιώντας μάλιστα διακριτικά που παραπέμπουν υποσυνείδητα σε δημοσίευση από την ιστοσελίδα μας (φωτογραφίες, διαφημίσεις και domain name).

Ήδη για το θέμα έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ από πλευράς μας έγινε και γραπτή καταγγελία στο ΤΑΕ Πάφου για δημοσίευση και διάδοση ψευδούς είδησης με την Αστυνομία και την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εξετάζουν την καταγγελία που έφτασε στα χέρια τους.

Μέσω της δημοσιεύσης αυτής, καλούμε τους αναγνώστες της σελίδας μας να αγνοήσουν πιθανές πληροφορίες που ίσως φτάσουν σε λογαριασμούς τους στα Social Media (Viber, Instagram, Messenger, Facebook κλπ) και αν γνωρίζουν κάτι για την συγκεκριμένη υπόθεση να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία στο 199 ή στο 26806060.

Παρά το γεγονός ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που κυκλοφορούν και οι οποίες είναι προϊόν φωτογραφικού μοντάζ, απολογούμαστε για πιθανή αναστάτωση που ενδεχομένως να προκλήθηκε άθελά μας και εν αγνοία μας.

Μια σοβαρή ειδησεογραφική ιστοσελίδα όπως τη δική μας ποτέ δεν θα προέβαινε σε τέτοιες ανόητες ενέργειες οι οποίες μάλιστα είναι και ποινικά ελεγχόμενες.