Πορτογαλία: Πέθανε 41χρονη δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Μία γυναίκα υγειονομικός από την Πορτογαλία πέθανε δύο ημέρες έπειτα από τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η DailyMail.

Πρόκειται για την 41χρονη Σόνια Αβετσέντο, η οποία έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 30 Δεκεμβρίου. Πέθανε «ξαφνικά» στο σπίτι της, την Πρωτοχρονιά, δύο ημέρες έπειτα από τον εμβολιασμό της.

Η μητέρα δύο παιδιών, εργαζόταν στο Ινστιτούτο Ογκολογίας του Πόρτο και δεν έχει γίνει γνωστό εάν είχε κάποια παρενέργεια, αφότου εμβολιάστηκε. Ο πατέρας της, σύμφωνα με την Daily Mail, είπε στην Correio da Manha: «Ήταν καλά. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά δεν είχε συμπτώματα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Το μόνο που θέλω είναι απαντήσεις. Θέλω να μάθω πού οφείλεται ο θάνατος της κόρης μου».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η νεκροψία αναμένεται να διαλευκάνει την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας που εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο.

Τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου επιβεβαίωσε και η ιατρική μονάδα στην οποία εργαζόταν, σημειώνοντας ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Ινστιτούτο Ογκολογίας.

Όταν μάλιστα έλαβε, από τους πρώτους, το εμβόλιο της Pfizer, το ανακοίνωσε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook αλλάζοντας την κεντρική φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως εμβολιάστηκε.

Σε ανακοίνωση ενδεχομένως προβεί εντός της ημέρας η Pfizer.

Πηγή: Sigmalive

Support Local Business