Πολυτελείς κατοικίες προς πώληση στην πόλη της Πάφου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

0
422

Για ακόμη μια φορα, η Island Blue μας εντυπωσιάζει με την νέα προσθήκη που έχει κάνει στο πορτφόλιο της.

Η Island Blue παρουσιάζει τις κατοικίες Pines. Το έργο Pines είναι μια από τις πιο σούπερ πολυτελείς επαύλεις στην πόλη της Πάφου. Οι τέσσερις υπέροχες επαύλεις βρίσκονται στην Κάτω Πάφο, κοντά στην παραλία και τον παραλιακό δρόμο της Πάφου.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε οικόπεδα 256-429 τ.μ. στα οποία αποτελούνται δύο ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, υπερσύγχρονη κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μία τουαλέτα επισκεπτών.

Βγαίνοντας προς τα έξω, υπάρχει ένας προσαρμοσμένος χώρος μπάρμπεκιου, χώρος ξεκούρασης και χώρος ηλιοθεραπείας γύρω από την ιδιωτική πισίνα. Επίσης, ο ιδιωτικός κήπος είναι σχεδιασμένος για ελάχιστη συντήρηση με βότανα, θάμνους, ελιές και εσπεριδοειδή.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν οι κατοικιες Pines είναι κλιματισμό, διαμορφωμένο σύστημα ποτίσματος, ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού και σύστημα νερού υπό πίεση. Οι επαύλεις πωλούνται πλήρως επιπλωμένες με τα καλύτερα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 8000 33 77 ή να στείλετε email στο [email protected] | www.islandbluecyprus.com