Ένα ένα συλλέγουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του εμπρηστή των αυτοκινήτων στα πρατήρια βενζίνης στην Πέγεια οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress υπάρχει πληροφορία στην Αστυνομία ότι ο εμπρηστής στην προσπάθειά του να ανάψει την φωτιά υπέστη εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει στον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.
Ήδη μέσω της Αστυνομίας δόθηκε πληροφορία σε όλα τα Νοσηλευτήρια, τα ιατρεία ή/και τα φαρμακεία που μπορεί να εφημερεύουν αν υποπέσει στην αντίληψή τους οποιοδήποτε περιστατικό που αφορά έγκαυμα σε πρόσωπο να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία.
ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι της περιοχής, αμέσως μετά τον εμπρησμό και τις πληροφορίες ότι ο δράστης τραυματίστηκε ακροβολίστηκαν στην περιοχή και τον αναζητούσαν σε παρακείμενα χωράφια και μπανανοκαλλιέργιες.
Η Αστυνομία συνεχίζει να έχει αποκλεισμένη τη σκηνή και μέλη της χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.