Παρόν και στην Τάλα ο Νίκος Χριστοδουλίδης (φωτογραφίες)

Αίσθηση προκάλεσε στον κόσμο η παρουσία στο πλαί του του

0
454

Κυριολεκτικά “οργώνει” όλη την Κύπρο όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα ο τέως Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης έστω και αν ακόμη δεν ανακοίνωσε δημόσια και επισήμως τις οριστικές του αποφάσεις σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές.

Ο συμπολίτης μας τέως υπουργός έδωσε χθες το παρόν του στην Τάλα όπου πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκδήλωση δεντροφύτευσης στην παρουσία 400 περίπου πολιτών.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε στην εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η οργάνωση “Πράσινη Ασπίδα” και στα πλαίσια του προγράμματος τίμησε μερικούς από τους συντελεστές.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν δυο πράγματα. Το πρώτο ήταν ότι αν και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα ονόματα των υπουργών Εσωτερικών, Νίκου Νουρή και υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκου Κόκκινου ούτε ο ένας παρευρέθηκε ούτε ο άλλος.

Αυτό βέβαια δεν ξέρουμε αν σχετίζεται με την παρουσία στην εκδήλωση του κ. Χριστοδουλίδη η οποία ειρήσθω εν παρόδω σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους παρευρισκόμενους.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα της παρουσίας Χριστοδουλίδη δεν θα μπορούσε να μην καταγραφεί και η παρουσία στο πλάι του του τέως βουλευτή Πάφου του ΔΗΣΥ, επί τρεις δεκαετίες, Κώστα Κωνσταντίνου.

Χριστοδουλίδης και Κωνσταντίνου παρακολούθησαν μαζί την εκδήλωση και δεν προλάμβαιναν να χαιρετούν και να συνομιλούν με πολίτες οι οποίοι τους προσέγγιζαν θέλοντας βεβαίως μεταξύ άλλων να μάθουν και αν υπάρχουν εξελίξεις από το …”μέτωπο”. Των προεδρικών εκλογών εννοείται…