ΠΑΦΟΣ: Κραυγή απόγνωσης τρίτεκνης μάνας- “Μείναμε χωρίς φαγητό, περιμένοντας τα επιδόματα”

Την απόγνωση της εκφράζει μια Ελληνοκύπρια μητέρα τριών παιδιών από την Πάφο, ηλικίας ενός, τριών και τεσσάρων ετών αντίστοιχα απευθυνόμενη απόψε στο PafosPress και ζητώντας μας ουσιαστικά απλά να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία η ίδια και τα παιδιά της βρίσκονται εν αναμονή των επιδομάτων από το κράτος.

Η ίδια το μόνο που ζητά είναι την ανταπόκριση του Υπουργείου Εργασίας Ευημερίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και όχι βοήθεια από τον κόσμο. “Δεν ζητώ βοήθεια από τον κόσμο, θέλω μόνο το επίδομα που δικαιούμαστε. Το μόνο που σας ζητώ είναι να δημοσιεύσετε την αγανάκτηση μου λέει για να παψουν να μας κοροϊδεύουν”.

Στην επιμονή μας να βοηθήσουμε ή μητέρα συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια επισημαίνοντας ξανά πως το μόνο που ζητά είναι την ανταπόκριση του κράτους και την παρέμβαση της αρμόδιας Υπουργού για να λάβει αυτά που τις αναλογούν και όχι οποιαδήποτε ευνοιοκρατική μεταχείριση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διευκρίνηση ξανά: Η τρίτεκνη μητέρα δεν θέλει την κοινοτοποίηση του κοινού και είναι παράκκλησή της η επιθυμία της να γίνει αποδεκτή

Support Local Business
Translate »