Το μαχαίρι της στυγερής δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραυματά του μετά από θανάσιμα μαχαιρώματα που δέχθηκε στα Κονιά πιστεύει ότι έχει στα χέρια της η Αστυνομία.
Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σήμερα το πρωί μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών, σε χωραφι στην Μεσόγη, το φονικό όπλο της δολοφονίας.
Όπως το PafosPress είναι σε θέση να γνωρίζει η πληροφορία έφτασε στους ανακριτές της υπόθεσης από χθες με αποτέλεσμα το σημείο που υποδείχθηκε να τελεί υπό φρούρηση καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.
Σήμερα το πρωί μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το σημείο και με τη βοήθεια μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσόγης που χρειάστηκε να καθαρίσουν την περιοχή εντόπισαν μαχαίρι το οποίο πιστεύεται είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε για το φόνο του Αλέξανδρου Αντωνίου.
Το μαχαίρι παραλήφθηκε ως τεκμήριο και εστάλη για επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί και αν όντως είναι αυτό με το οποίο έγινε ο φόνος.
Να υπενθυμίσουμε ότι για την υπόθεση κρατείται ως ύποπτος 58χρονος Ελληνοκύπριος εναντίον του οποίο διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης.




