ΠΑΦΟΣ: Έφυγε ο Σίμος Χριστοφόρου- Ένας αληθινός σκαπανέας του Τουρισμού

0
272

Φτωχότερη είναι από σήμερα η Πάφος και η Βιομηχανία του Τουρισμού όλης της Κύπρου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του συμπολίτη μας Σίμου Χριστοφόρου σε ηλικία 65 ετών.

Ο Σίμος ο οποίος “εφυγε” τα ξημερώματα αφιέρωσε μια ολόκληρη ζωή στην Τουριστική Βιομηχανία διατηρώντας ένα από τα πρώτα τουριστικά γραφεία της Πάφου και εργαζόμενος μαζί με όλους τους φορείς της Επαρχίας στο να έρθουν στην πόλη μας πολλές αεροπορικές εταιρείες.

Από το γραφείο του Σίμου Χριστοφόρου πέρασε σχεδόν όλη η Πάφος, ειδικά οι φοιτητές μας και οι γονείς τους οι οποίοι επισκέπτονταν το εξωτερικό για σπουδές ενώ μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του Σίμου Χριστοφόρου αρκετοί Κύπριοι ταξίδεψαν σε άγνωστους, μακρινούς και εξωτικούς μέχρι τότε προορισμούς.

Το επάγγελμα αλλά και το όνομα του Γραφείου που ήταν “Τουριστικό γραφείο Ιούλιος Χριστόφορου” ήταν παράδοση και κληρονομιά για την οικογένεια αφού ο μακαριστός Σίμος το κληρονόμησε από τον πατέρα του συνεχίζοντας με αγάπη και μεράκι την παράδοση.

Ο Σίμος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι χθες το βράδυ και η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 2 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου- Μητρόπολη στην Πάφο.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.