ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις

Τρία πρόσωπα ηλικίας 43, 40 και 33 ετών, συνελήφθησαν στην Πάφο για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών, παράνομη κατοχή με σκοπό την προμήθεια και παράνομη κατοχή περιουσίας .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Στέλιος Σεργίδης Υποδιοικητής και Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, ανέφερε πως στις 22:40 μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) σε έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πάφο εντόπισαν τα τρία πρόσωπα πελάτες του ξενοδοχείου, που είναι όλοι από τη Λεμεσό.

Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν 17 γραμμάρια κάνναβης, 19 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό 34.685 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Συνελήφθησαν και τα τρία πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό κράτηση.

Εναντίον του 43χρονου, είπε ο κ. Σεργίδης, υπήρχε ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση από την ΥΚΑΝ Λεμεσού που αφορά παράνομη κατοχή με σκοπό την προμήθεια 800 γραμμαρίων κοκαΐνης , ενώ είναι ύποπτος και για άλλα αδικήματα όπως αυτή της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, ο 43χρονος μεταφέρθηκε στη Λεμεσό, για την υπόθεση της Λεμεσού, και στην συνέχεια θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου και Κλιμάκιο Λεμεσού).