Η Παφίτικη startUp που θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη- Ποιοί 3 νέοι την αποτελούν;

Ιδιαίτερη τιμή για την Πάφο πρέπει να θεωρείται η συμπερίληψη της Onleave ανάμεσα στις καλύτερες έντεκα νεοφυείς επιχειρήσεις που αναδύονται µέσα από το πρόγραµµα του Idea και ετοιµάζονται να κατακτήσουν την εγχώρια και τη διεθνή αγορά η εταιρεία. Νέοι επιχειρηµατίες µε το βλέµµα στραµµένο στο µέλλον φιλοδοξούν και ετοιµάζονται να ανοίξουν φτερά µε προορισµό τον παγκόσµιο επιχειρηµατικό χάρτη.


 Όραµα, στόχος, φιλοδοξία, µια ευφάνταστη ιδέα και µια καλή οµάδα αποτελούν τα βασικά συστατικά. ∆ίπλα σε αυτά, έρχεται το πρόγραµµα του Idea να αγκαλιάσει, να προωθήσει και να στηρίξει τις νέες ιδέες. Και σε αυτό το πλαίσιο στέλνει µήνυµα προς τις επιχειρήσεις να πράξουν το ίδιο. Να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν τους νέους επιχειρηµατίες. Με στόχο; Τη στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων, την αναβάθµιση της κυπριακής οικονοµίας στον παγκόσµιο επιχειρηµατικό χάρτη.
Το περιοδικό Capital Today παρουσιάζει το Idea και τις 11 οµάδες που βρήκαν στέγη στις εγκαταστάσεις του: Dodos Productions, Gnous LLC, Guardian Angel, LNG Marketplace, MyBook, EF-MA Novelseas Ltd, Onleave.online, ResearchHabitat, Scientini, Τwosumm.co, Yumbles.
Τι είναι η Onleave.online;

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, τηλεφωνικά κέντρα, δημόσιες υπηρεσίες και αρκετά άλλα περιβάλλοντα εργασίας, εργάζονται με ωράρια ή αλλιώς βάρδιες.

Ο προγραμματισμός των ωραρίων, αδειών και υπηρεσιών από τον εκάστοτε υπεύθυνο/μάνατζερ, αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία όπου πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν τόσο οι λειτουργικές ανάγκες κάθε μέρα, όσο και οι ανάγκες και προτιμήσεις του προσωπικού.

Πολλές φορές λόγω και της πολυπλοκότητας της διαδικασίας προκαλούνται παρεξηγήσεις, δυσαρέσκεια από το προσωπικό και μειωμένη απόδοση.

Κανένα από τα ‘εργαλεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα, δεν προσεγγίζει αυτή την πτυχή του προγραμματισμού και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού!

Η ομάδα του Onleave με την χρήση του cloud computing, machine learning αλλά και τα ‘φιλόδοξα’ chatbots, έρχεται να ‘αυτοματοποιήσει την διαδικασία αυτή, ενισχύοντας την επικοινωνία, αξιοκρατία , ευχαρίστηση και εν τέλει παραγωγικότητα προσωπικού και διεύθυνσης. Με βασικό γνώμονα την ευκολία και απλότητα στην χρήση η ομάδα του Onleave θέλει να καταστήσει την υπηρεσία προσβάσιμη σε όλους.

INFO 
Η Onleave.online εργοδοτεί σήµερα 3 άτοµα και έχει αναπτύξει λογισµικό διοίκησης ανθρώπινου δυναµικού.

Με την βοήθεια του IDEA Accelerator η ‘ιδέα’ εξελίσσεται πολύ σύντομα σε προϊόν που είναι έτοιμο να υιοθετηθεί σε πολλές επιχειρήσεις με αρχή την Κύπρο! Η ομάδα του Onleave.online διακρίθηκε και στο Startup Weekend Cyprus, και ως εκ τούτου θα επισκεφθεί πολύ σύντομα την Αθήνα παρουσιάζοντας την υπηρεσία στη επιχειρηματική κοινότητα!

Για περισσότερα: https://www.onleave.online/