Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου παρέδωσαν το νέο αυτόματο Dacia Sandero Stepway στην τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού!

0
244

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στην Υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη, την παράδοση του νέου αυτόματου Dacia Sandero Stepway στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού τους.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προσκάλεσαν τον κόσμο να γιορτάσει μαζί τους το τέλος του μεγάλου διαγωνισμού καθώς και την παράδοση του αυτοκινήτου στην μεγάλη νικήτρια Μαρία Παπαγεωργίου, που παρέλαβε το νέο αυτόματο Dacia Sandero Stepway, αξίας 16.900 ευρώ. 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το καλοκαίρι και απευθυνόταν σε όλους τους κατόχους δωροκάρτας Παπαντωνίου, οι οποίοι κάνοντας τις αγορές τους σε οποιαδήποτε Υπεραγορά Παπαντωνίου σε Λεμεσό, Πάφο και Λευκωσία, μπορούσαν να διεκδικήσουν μια συμμετοχή και να κερδίσουν το νέο αυτόματο Dacia Sandero Stepway.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του μεγάλου δώρου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των παρευρισκομένων, ενώ όσοι επισκέφθηκαν την Υπεραγορά Παπαντωνίου για τις αγορές τους είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους με συνοδεία μουσικής και Live Link.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου είναι πάντα δίπλα στο καταναλωτικό κοινό και φροντίζουν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, επιβραβεύοντάς το με διαγωνισμούς και προσφορές.