Με πλήρες ψηφοδέλτιο στην Πάφο οι Ανεξάρτητοι- Ποιοι είναι οι τέσσερις;

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του κινήματος Ανεξαρτήτων το οποίο σε συνεργασία με το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών κατέρχονται στις εκλογές του Μάη με στόχο την είσοδό τους στη Βουλή.

Το κίνημα Ανεξαρτήτων με επικεφαλής την Άννα Θεολόγου στην Πάφο θα “παρατάξει” πλήρη εκλογικό συνδυασμό τεσσάρων προσώπων με στόχο να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυγουστή Αυγουστίνος

Γεννήθηκα στην Πάφο το 1977 με τους γονείς μου να κατάγονται από το χωριό Χούλου και από την Κάτω Πάφο. Ανήκω σε μια πολύτεκνη οικογένεια και έχω πέντε αδελφές.
Αποφοίτησα από το Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ και μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, μετέβηκα στην Αθηνά για σπουδές. Είμαι Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστήμων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Επιστρέφοντας στη Κύπρο το 2000 εργάστηκα αρχικά ως τραπεζικός υπάλληλος, οπού το 2013 αποχώρησα οικειοθελώς. Κατά την περίοδο αυτή, ολοκλήρωσα με επιτυχία τις εξετάσεις του ΑCCA εγκεκριμένων λογιστών.
Ακολούθως το 2014 μετάβηκα στην Σκωτία οπού απέκτησα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στην λογιστική πετρελαίων και φυσικού αεριού, από το Robert Gordon University of Aberdeen.
Εργάζομαι εδώ και τρία χρόνια ως οικονομικός σύμβουλος σε λογιστικό – ελεγκτικό γραφείο στην Πάφο, συμμετέχοντας παράλληλα εθελοντικά σε περιβαλλοντικές ομάδες στην επαρχία Πάφου.

Ηροδότου Παπαγεωργίου Δήμητρα

Γεννήθηκα στη Λεμεσό το 1972 και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Εδώ και 22 χρόνια ζω στην Πάφο γενέτειρα του πατέρα μου Χριστάκη Παπαγεωργίου. Είμαι παντρεμένη και έχω 2 κόρες.
Είμαι απόφοιτη του Λανιτείου Λυκείου Α’ με άριστα. Σπούδασα ξένες γλώσσες στην Γαλλία και είμαι διπλωματούχος ξεναγός και μέλος του συνδέσμου ξεναγών Κύπρου.
Εργάστηκα στον τουρισμό για 17 χρόνια και από το 2013 εργάζομαι στο τμήμα μάρκετινγκ, μεγάλης Βρετανικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης.

Λεμονάρης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στην Πάφο στις 7 Μαρτίου 1992 όπου και έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Έχω καταγωγή από την Γεροσκήπου και την Σαλαμιού της Επαρχίας Πάφου, γενέτειρα του πατέρα μου και της μητέρας μου αντίστοιχα.
Αποφοίτησα από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 2010, και έχω αποκτήσει διπλώματα λογιστικής LCCI. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Bolton (Manchester) και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Εργάζομαι ως επαγγελματίας αυτοτελώς εργαζόμενος με εξειδίκευση στην σχεδίαση και εκτύπωση σε διάφορα προϊόντα για λιανική και χοντρική πώληση.
Δραστηριοποιούμαι επίσης στην ραπ μουσική σε κοινωνικό-πολιτικό στίχο με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Μέσω της μουσικής παρουσιάζω τις θέσεις και τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα. Ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες ασχολούμαι με τον αθλητισμό και έχω αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση σε θέματα εθελοντισμού.
Στόχος μου μια Πάφος καθαρή, χωρίς σκάνδαλα, φιλική στο περιβάλλον, απολαυστική για τον επισκέπτη και ελκυστική για τις νέες επιχειρήσεις.

Σταύρου Αργύρης

Κατάγομαι από την Στενή της Πάφου και γεννήθηκα στην Πόλη Χρυσοχούς το 1971. Είμαι υιός του Ηλία Σταύρου και της Αναστασίας Κυριάκου. Κατοικώ στο χωριό Γιόλου της Πάφου και είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Ευριπίδου και έχω δύο παιδιά, τον Αντρέα 28 χρόνων και τον Ηλία 23 χρόνων.
Φοίτησα από το Δημοτικό σχολείο Στενής το 1981, στην συνέχεια στο Γυμνάσιο Πόλεως Χρυσοχούς και μετέπειτα στο Λύκειο Πόλεως όπου το 1987 αποφοίτησα. Υπηρέτησα στην Εθνική Φρουρά ως Μαυροσκούφης Πυροβολητής στα μηχανοκίνητα άρματα VAR και Λεωνίδας.
Ήμουν ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκα στις μικρές κατηγορίες με τις ομάδες Ποσειδώνας Γιόλου, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, Φοίνικα Αγίας Μαρίνας και Κ.Ν. Περιστερώνας Πάφου. Από το 1991 μέχρι το 2019 εργάστηκα στην ΑΗΚ ως τεχνίτης εναέριου δικτύου χαμηλής και ψηλής τάσεως. Εκπροσώπησα επίσης την ΑΗΚ για 3 συνεχόμενα χρόνια (1997-2000) στην παγκόσμια έκθεση που διεξάγεται στο Βερολίνο. Κατέχω εκπαιδευτήριο σκύλων από το 1999 και είμαι ενεργό μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Στενή, ενώ συμβάλλω τα μέγιστα στην αναπαραγωγή και στον εμπλουτισμό του θηράματος και στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Support Local Business
Translate »