Μαθητές του International School συμμετέχουν στο Junior Achievement με το QuikMealz δημιουργώντας ιστοσελίδα μαγειρικής

Μια καινοτόμο επιχείρηση που κάνει πιο εύκολο το μαγείρεμα δημιούργησαν οι μαθητές του The International School of Paphos (ISOP) στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση του Junior Achievement (JA), το οποίο επιδιώκει να καλλιεργήσει μια νέα γενιά επιχειρηματικών, καινοτόμων και πολιτικά σκεπτόμενων ταλέντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οκτώ μαθητές του ΙSOP δημιούργησαν την επιχείρηση QuikMealz, η οποία παρέχει ψηφιακές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με το μαγείρεμα με βάση τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, όπως η υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή, η καινοτομία, η καλή υγεία και ευημερία.

Όπως αναφέρεται η QuikMealz, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο μαγειρικής. Οι χρήστες μέσα από τη λειτουργία Recipe Generator στον ιστότοπο της επιχείρησης, μπορούν να εισάγουν τα συστατικά της επιθυμίας τους και μέσω της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης που διαθέτει ο ιστότοπος, να ενημερωθούν για συνταγές απόλυτα συνυφασμένες με τις ανάγκες τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αξίζει να αναφερθεί πως οι χρήστες μπορούν, επίσης, να φιλτράρουν τις συνταγές με βάση διάφορες επιλογές, όπως είναι για παράδειγμα οι θερμίδες, η δυσκολία και ο χρόνος που απαιτείται, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να βρουν συνταγές με βάση τα υπολείμματα τροφών που έχουν στην κατοχή τους, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των απωλειών και της σπατάλης τροφίμων. Ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό που παρέχει η QuikMealz είναι η αναγνώριση τροφίμων μέσα από την ανάλυση των φωτογραφιών και τον προσδιορισμό μιας συνταγής με βάση τη φωτογραφία. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν μια φωτογραφία από ένα εντυπωσιακό γεύμα και να το ανεβάσουν στον ιστότοπο της QuikMealz, η οποία θα τους προσφέρει την καλύτερη συνταγή για τη δημιουργία ενός παρόμοιου γεύματος. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, οι χρήστες κατά την περιήγησή τους στον ιστότοπο μπορούν να έρθουν σε επαφή με βίντεο και βιβλία συνταγών μέσω των οποίων μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με συνταγές.

Το ISOP συγχαίρει τους μαθητές: Arian Adeli Koodehi, Διευθύνων Σύμβουλος, Christopher Luizinho, Γενικός Διευθυντής, Marco Elverdal, Διευθυντής Τεχνολογίας, Tatiana Vinogradova, Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Elli Paphitis, Οικονομική Διευθύντρια, Doan Nguyen, Εκπρόσωπος, Lucy Chojnowski, Διευθύντρια Προϊόντος, Anahita Golastaneh, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι υπηρεσίες της Quik Mealz είναι προσβάσιμες μέσω του ιστότοπου www.QuikMealz.com καθώς και μέσω εφαρμογής για κινητά με λογισμικό Android και πολύ σύντομα με iOS.

Support Local Business