Το “Londos Perasma” στην Τίμη μας προσφέρει μια εμπειρία φαγητού που δεν πρέπει να χάσουμε!

0
538

Όταν αναφερόμαστε σε καλό και ποιοτικό φαγητό κάποια εστιατόρια αποτελούν MUST προορισμό! Ένα τέτοιο εστιατόριο βρίσκεται στην Τίμη και σίγουρα αν δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμη πιθανώς αυτό να οφείλετε στο ότι ίσως το έχετε συνδέσει με ένα πιο τουριστικό μέρος. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να ρωτήσετε τους ντόπιους και τότε αμέσως θα σχηματίσετε την καλύτερη άποψη.

Ο λόγος για το εστιατόριο Londos Perasma Cafe – Restaurant στην Τίμη το οποίο για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ανατολική Πάφο. Στο Londos Perasma Cafe – Restaurant θα βρείτε μεζεδες, παραδοσιακά  πιάτα, πεντανόστιμες κυπριακές συνταγές και γεύσεις βγαλμένες μέσα από την κουζίνα της μαμάς ή της γιαγιάς! Έτοιμο πάντα να σας καλωσορίσει όλες τις ώρες της μέρας!

Αναμφίβολα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εξαιρετικό και πεντανόστιμο φαγητό λίγο έξω από την πόλη και τα συνηθισμένα της.

Αν θελετε λοιπόν να βγείτε με φίλους ή την οικογένειά σας για να απολαύσετε φρέσκο, καλομαγειρεμένο και νόστιμο φαγητό, να πιείτε τον καφέ σας, να γευτείτε  το γλυκό σας,  να χαλαρώσετε μακριά από τη βαβούρα και τη φασαρία, σε ένα όμορφο και ζεστό  περιβάλλον δεν έχετε παρά να κάνετε ένα πέρασμα από το “Πέρασμα” στη Τίμη και θα μας θυμηθείτε!

Άλλωστε εμείς αποδεδειγμένα είμαστε καλοφαγάδες οπότε σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!