Κύπρος:Δραματική έκκληση θείας 16χρονης:«Κανείς δεν σας λέει ψέματα… Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται κορίτσι μόλις 16 ετών που προσβλήθηκε από κορωνοιό. Το παιδί χρήζει υποστήριξης με οξυγόνο ενώ οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να στηρίξουν τόσο το παιδί όσο και την οικογένειά του.

Η θεία της 16χρονης μέσω Facebook απευθύνει δραματική έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν ενώ τονίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πίσω από τη νοσηλεία της νεαρής δεν κρύβεται καμιά σκευωρία και κανένα ψέμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παράλληλα μέσω του SigmaLive η θεία της 16χρονης μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της οικογένειας προς τους θεράποντες ιατρούς οι οποίοι κάνουν τα πάντα προκειμένου το παιδί να ξεφύγει απ’ τον κίνδυνο.

Αυτούσια η ανάρτηση της θείας της 16χρονης

«Από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογράφια οτι 16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοιο το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για την σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολιαστων η κυβέρνηση και οι γιατροί και οι επιστήμονες.

Έχω να σας πω λοιπόν ότι ναι το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα. Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή την στιγμή το λιγότερο που θέλουμε σαν οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς που καταβάλλουν κάθε Προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο.

Έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολιαστους στερείτε την θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν.

Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις.

Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις».

Support Local Business