Κτιριακή κατάσταση και ελλείψεις σε συνάντηση οργανωμένων γονέων Δημοτικών Πάφου


Συνάντηση είχε η Ομοσπονδία Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Πάφου Δημήτρη Μικελλίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου ενημέρωσε τον κ. Μικελλίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της πόλης και Επαρχίας Πάφου , όπως αυτά έχουν δοθεί στην Ομοσπονδία από τους Συνδέσμους Γονέων.

Η κτιριακή κατάσταση, οι ελλείψεις των σχολικών μονάδων και η καθαριότητα των σχολικών μονάδων , βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, ενώ προστίθεται στην ανακοίνωση , ζητήθηκε η κατασκευή κλειστών αιθουσών ή στεγάστρων .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση, συζητήθηκε η αναγκαιότητα για την δημιουργία δύο νέων Δημοτικών Σχολείων στην πόλη και Επαρχία Πάφου, αφού όπως αναφέρεται, τα περισσότερα σχολεία είναι υπερπλήρη, για τους μαθητές με μεταναστευτική βιογραφία και την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, για την γενικότερη συντήρηση των κτιριακών μονάδων , για την ειδική εκπαίδευση και έμφαση στα παιδιά αυτά εν καιρώ πανδημίας αλλά και για τις Σχολικές Εφορίες.

Από την πλευρά της, αναφέρει η ανακοίνωση, η Μαρία Νικολαϊδου υπεύθυνη των Τεχνικών Υπηρεσιών στην Πάφο ενημέρωσε την Ομοσπονδία Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου για τα διάφορα έργα, αλλά και για τις αναβαθμίσεις που γίνονται στις διάφορες σχολικές μονάδες στην Πάφο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business
Translate »