Η Konikkos Bros βαδίζει ήδη στην 4η της δεκαετία με επαγγελματισμό και ποιότητα

0
236

H εταιρεία Konikkos Bros με έδρα την Πάφο και αφετηρία λειτουργίας το μακρινό 1989 έχει σήμερα ως “όπλα” στη φαρέτρα της την σταθερότητα, την ποιότητα, την πολύχρονη εμπειρία και την άρτια εξυπηρέτηση αλλά και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τις μεγαλύτερες εταιρείες κολοσσούς του κόσμου τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Κύπρο πάντα με την αγάπη και διαχρονική στήριξη του καταναλωτικού κοινού.

Η εταιρεία η οποία στηρίζεται στην αγάπη και τον επαγγελματισμό της οικογένειας Κόνικκου απο γενειά σε γενειά βαδίζει ήδη στην 4η δεκαετία παρουσίας της στην Πάφο αποτελώντας μια σταθερή και διαχρονική αξία στο κυπριακό επιχειρίν. Aποδεικνύεται καλύτερος σύμμαχος για τους καταναλωτές, επαγγελματίες ή/και ιδιώτες, που ψάχνουν ασφαλείς και μόνιμες λύσεις σε θέματα που αφορούν εργαλεία κήπου ή άλλου είδους μηχανές και εργαλεία.  

Με πιστούς πελάτες απ όλη την Κύπρο η εταιρεία προσφέρει τόσο στο χώρο της όσο και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μια πλούσια γκάμα προϊόντων με αποκλειστικές συνεργασίες αλλά και διεθνεις αντιπροσωπειες όπως την SΤΙHL, MAKITA και άλλες που την κάνουν όχι απλά να ξεχωρίζει αλλά και να προπορευεται. 

KANE LIKE στη σελίδα της KONIKKOS BROS για να λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμούς και να μαθαίνεις πρώτος όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Konikkos Bros είναι το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλο τμήμα επισκευών και σερβις όλων των εργαλείων κήπου καθώς και ηλεκτρικών εργαλείων όπως δεντροκοπτικές, φυσητήρες, φραμοκοπτικά, γεννήτριες, ψεκαστήρες κ.τ.λ. Το τμήμα επιδιόρθωσης της εταιρείας είναι πιστοποιημένο τμήμα επιδιόρθωσης της STIHL διαθέτοντας όλα τα ανταλλακτικά, γνώσεις και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στο πέρασμα του χρόνου, πέραν από την αγάπη για το αντικείμενο και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, στην Konikkos Bros ξεχώρισαν αφού είχαν να προσφέρουν επιλογές και λύσεις μέσα από υψηλών προδιαγραφών επώνυμα μηχανήματα- εμπορεύματα.

Σήμερα με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και τα σύνορα στο εμπόριο να ξεπερνούν τα γεωγραφικά πλαίσια μια πόλης η Konikkos Bros οργάνωσε ήδη και λειτουργεί το δικό της Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)σε συνεργασία με την εταιρεία- κολοσσό STIHL η οποία χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία και καινοτόμες ιδέες “έχοντας στην πλάτη της” 85 χρόνια ιστορίας μέσα από τα οποία έγινε συνώνυμη με την τεχνολογία αιχμής. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ E-SHOP ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ