Και όμως είναι στην Πάφο και όχι στο εξωτερικό!

0
406

Όλα έμοιαζαν ιδανικά την Παρασκευή. Ωραίος καιρός, λάδι η θάλασσα και οι απανταχού φίλοι της φωτογραφίας άρπαξαν τις μηχανές τους και τα κινητά τους και βγήκαν βόλτα στις ακτές να αποθανατίσουν μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εντυπωσιακές εικόνες με βάρκες, ανθρώπινες φιγούρες και διάφορα άλλα που μέσα στο σωστό φωτογραφικό κάδρο θα αναδείκνυαν την ομορφιά της Πάφου μας.

Τέτοιες εικόνες όμως όπως αυτές που έβγαλε Philip Parker με θέμα τα άλογα του George’s Ranch στον Άγιο Γεώργιο ομολογούμε πως δεν αναμέναμε να δούμε στην Πάφο.

Οι εικόνες είναι μαγευτικές, σε ταξιδεύουν σε άλλα μέρη, τοποθεσίες βγαλμένες μέσα από βραβευμένα ντοκιμαντέρ του National Geographic και σίγουρα όποιος δεν είχε τη χαρά να τις δει δια ζώσης σίγουρα δεν θα πίστευε ότι είναι στην περιοχή Cap St Georges Hotel & Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Σε όσους αρέσουν οι φωτογραφίες, όσοι αγαπάνε την Παφίτικη Φύση και την Ύπαιθρο, εικόνες όπως οι πιο κάτω αποτελούν την πιο απτή απόδειξη ότι ζούμε στο ομορφότερο μέρος του νησιού με διαφορά!

Φωτογραφίες: Philip Parker