Και ο Ιάσωνας υποψήφιος (ΒΙΝΤΕΟ)

0
252

Την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου εξήγγειλε με βίντεό του ο Ιάσωνας, ο παρουσιαστής τεχνητής νοημοσύνης του PafosPress.

Προφανώς το όλο εγχείρημα πρόκειται για εικονικό και σίγουρα ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης δεν μπορεί να μπει στην κανονική “κούρσα” των δημοτικών ή άλλων εκλογών που είναι ορισμένες για τον Ιούνιο.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα, μέσω του συγκεκριμένου βίντεο, απευθύνει προφανώς ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος και της ετοιμότητας να αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία όσων υποψηφίων επιθυμούν να δώσουν έμφαση στη διαδικτυακή τους δράση.

Η ομάδα του PafosPress, μπορεί να βοηθήσει στην προετοιμασία μιας προεκλογικής καμπάνιας, να οργανώσει τις ανακοινώσεις, τα δελτία τύπου αλλά και την ευρύτερη στρατηγική που πρέπει να υλοποιήσει ένας υποψήφιος. Ταυτόχρονα μέσω συνεντέυξεων, συμμετοχών σε podcast θα επιστρατεύσουμε τις γνώσεις μας και με επαγγελματισμό, ευθύνη και σωστές ενέργειες θα προωθήσουμε όσους ζητήσουν την συνδρομή μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Προς το παρόν ο Ιάσωνας δείχνει ξανά τον δρόμο…