Η URBAN Living προσφέρει άρτιες επαγγελματικές λύσεις

0
1470

Η εταιρεία URBAN Living LTD με έδρα την Πάφο δραστηριοποιείται στην εμπορία προϊόντων και εξειδικευμένων υλικών δόμησης καθώς και υλικων διακόσμησης εσωστερικού και εξωτερικού χώρου.

Η URBAN Living LTD καλύπτει πλήρως και με υψηλής ποιότητας προϊόντα όλες τις ανάγκες ενός έργου, είτε πρόκειται για δημοσιο είτε για ιδιωτικό.

Η εταιρεία μας μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της μπορεί να προσφέρει σε μελετητές, κατασκευαστές και ιδιώτες πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών γι ακάθε είδους απαιτήσεις όπως είδη υγιεινής, εξειδικευμένα δομικά υλικά κλπ.

Η URBAN Living LTD προσφέρει ολοκληρωμένες διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις στην αρχιτεκτονική μελέτη εξωτερικών & εσωτερικών χώρων κοστολογώντας με ακρίβεια τις προτάσεις αυτές λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Το εξειδικευμένο τμήμα της URBAN Living LTD προσφέρει ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές λύσεις σε συνεργασία με τους μελετητές των έργων.

Τα έργα που φέρουν την υπογραφή της URBAN Living LTD διακρίνονται από ποιότητα και σύγχρονη Αρχιτεκτονική με μοντέρνο σχεδιασμό.

Τα γραφεία και η αποθήκη της URBAN Living Cyprus βρίσκεται στην περιοχή Ανατολικού Αγίας Βαρβάρας στην Πάφο και ο εκθεσιακός της χώρος στη Λεωφόρο Μεσόγης 61 ενώ περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τις σελίδες στο Facebook και στο Instagram αλλά και τηλεφωνικώς στο + 357 26 937 367 (αποθήκη) και + 357 26 937 368 (εκθεσιακός χώρος).