Η Stasis Estates παρουσιάζει το Panorama Villa 7 στην Πέγεια (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

0
283

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Openhouse εκδήλωσή μας στη Βίλα 7 του συγκροτήματος Πανόραμα στην Πέγεια, στις 28/09/2022 και ώρα 17:00.
 
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι για να έρθουμε πιο κοντά μαζί σας, να σας δείξουμε την πανοραμική θέα αυτής της βίλας και να απολαύσουμε το απόγευμα αυτό που θα συνοδεύεται με ποτά και σνακ. Θα είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας αυτή.

Το Panorama Villa 7 βρίσκεται στην κορυφή των λόφων της Πέγειας. Είναι βίλα 5 υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, θέση στάθμευσης και μαγευτική πανοραμική θέα στη θάλασσα. Η περιοχή είναι ιδανική για έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Κάθε βίλα του συγκροτήματος Panorama μπορεί να χρησιμοποιηθεί  και σαν δύο εντελώς ξεχωριστές κατοικίες με την καθεμία από αυτές να έχει ανεξάρτητη είσοδο, κουζίνα, σαλόνι και τουλάχιστον δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Είναι χτισμένο με έξυπνη εσωτερική και εξωτερική αρχιτεκτονική. Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη, μακριά από τους θορύβους της πόλης.

Παράλληλα βρίσκετε κοντά στο κέντρο της Πέγειας, στην πολυσύχναστη παραλία Coral bay και στις πασίγνωστες Θαλασσινές Σπηλιές. Με τα μεγάλα γήπεδα γκολφ και το κέντρο της Πάφου σε κοντινή οδηγική απόσταση.

Να σας ενημερώσουμε ότι έχουν πουληθεί 2 οικίες στο  Complex Panorama, το κτηριο  ‘’ Flowers ‘’ στην περιοχή τις Κάτω Πάφου, και βρισκόμαστε σε διαδικασία διπλής πώλησης στο συγκρότημά μας, Kings’ Beach Park Apartments.

Παράλληλα, βρισκόμαστε σε στάδιο επίπλωσης στην περιοχή Kokkinos Villas στο Sea Caves Πέγεια όπου.

Μπορείτε να δείτε το video της Panorama villa, εδώ.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο ακίνητο μας, εδώ.
Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Maps εδώ.

+357-26-221-484
+357-96-139-184
[email protected]
Tombs of the Kings Road 90, 8015, P.O. Box 60257, Paphos, Cyprus