Η πιο…γλυκιά δράση του Πάφος 2017

Από τις πιο…γλυκιές Δράσεις του Πάφος 2017,την οποία πολλοί αναπολούν  3 χρόνια μετά  ήταν και το  Loukoumi Art, που διοργανώθηκε στην πλατεία της Γεροσκήπου με την συμμετοχή 250 παιδιών, από 7 Δημοτικά Σχολεία της Πάφου.

Τα μικρά παιδιά με τους δασκάλους τους δημιούργησαν πιο γλυκά-ψηφιδωτά, με θέμα που επέλεξαν τα ίδια τα σχολεία, ενώ τις ψηφίδες αποτέλεσαν πολύχρωμα κομμάτια «Λουκουμιού Γεροσκήπου..

Η δραστηριότητα αυτή, ανέφερε ο Πρόεδρος του Πάφος 2017 Δρ. Χρήστος Πατσαλίδης, αποτελεί μια συνεργασία των προγραμμάτων «Σχολεία εν Δράσει» και «Κοινωνική Συμμετοχή», στο πλαίσιο του έργου του Pafos 2017, «Πάφος – Κήπος των Γεύσεων» Ο κ. Πατσαλίδης σημείωσε ακόμη πως ο πολιτισμός υπάρχει σε πάρα πολλές εκφάνσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης Υπεύθυνος  της Κοινωνικής Συμμετοχής του Πάφος2017, συνεχάρη θερμά τους μαθητές και τους δασκάλους, για το ομολογουμένως εξαιρετικό αποτέλεσμα και τόνισε τέτοιες δράσεις δείχνουν ξεκάθαρα και το νόημα που έχει η κοινωνική συμμετοχή, που βάζει το δικό της ληθαράκι στην επιτυχημένη και ιστορική πολιτιστική χρονιά. Εξάλλου.

Ο Γιώργος Γαβριήλ, συντονιστής της εκδήλωσης, ανέφερε πως ο πολιτισμός είναι και γαστρονομία, προσθέτοντας πως όλες οι πολιτιστικές πρωτεύουσες είχαν να επιδείξουν κάτι χαρακτηριστικό από την περιοχή τους.

Support Local Business