Η επιτυχία της Korantina Homes έχει φυσικά και άρωμα γυναίκας

Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας σήμερα και την στιγμή που παγκοσμίως γίνεται μια συζήτηση για το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, την οικογένεια αλλά και το χώρο εργασίας αξίζει να σημειωθεί ότι πετυχημένες εταιρείες έχουν στα ψηλά διοικητικά τους δώματα πετυχημένες και δραστήριες γυναίκες.

Μια από αυτές δεν είναι άλλη και από την Μελίνα Ράφτη η οποία είναι το δεξί χέρι του CEO της Korantina Homes, Γιώργου Ιωάννου και η οποία βρίσκεται πίσω από σημαντικά κομμάτια του παζλ της επιτυχίας της εταιρείας.

Η κυρία Ράφτη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εργάζεται σκληρά και με αφοσίωση στην υλοποίηση των στόχων της εταιρείας και αρκετές από τις επιτυχίες της Korantina Homes φέρουν τη δική της σφραγίδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η Μελίνα Ράφτη είναι Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της εταιρείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Άρα το συμπέρασμα ότι “η επιτυχία της Korantina Homes έχει και άρωμα γυναίκας” που βάλαμε στον τίτλο του άρθρου μας είναι πέρα για πέρα ασφαλές.

Support Local Business