Η Domenica Group παρουσιάζει το νέο, εντυπωσιακό και βραβευμένο Elements

0
240

Ακόμη ένα εντυπωσιακό έργο παρουσιάζει η εταιρεία Domenica Group στο κέντρο της Πάφου αυτή τη φορά σε μια ιδιαίτερα προνομιακή περιοχή δίπλα ακριβώς στις σημαντικότερες υπηρεσίες.

Ο λόγος για το Elements το οποίο όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε από την περιγραφή που ακολουθεί αλλά και τις φωτογραφίες του πρόκειται πραγματικά για ακόμη ένα στολίδι που φέρει την υπογραφή ποιότητας της Domenica Group.

Το Έργο

Το Elements του Ομίλου Domenica, έρχεται να δέσει αρμονικά με το τοπίο και με σεβασμό στο όραμα του Δήμου Πάφου που έχει δημιουργήσει το μοναδικό Πάρκο Χρωμάτων, το μεγαλύτερο στη κατηγορία του στη Κύπρο.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του, έχει ήδη εκτιμηθεί και βραβευτεί, εξασφαλίζοντας το πρώτο βραβείο στα Luxury Lifestyle Awards τον Οκτώβριο του 2022 στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τοποθεσία

Στη καρδιά της πόλης, περιτριγυρισμένο από το πανέμορφο ιστορικό κέντρο, με μπαράκια, εστιατόρια, θέατρα, μουσεία και χώρους εκδηλώσεων να προσδίδουν στη μοναδικότητα του έργου. Υπεραγορά, σχολεία, Εκκλησία και καταστήματα βρίσκονται σε απόσταση 200-300 μέτρων από το Elements.

Πάρκο των Χρωμάτων

Οι ανέσεις και οι υπηρεσίες στο έργο, συμπληρώνουν τον μεγάλο αριθμό υπηρεσιών και ανέσεων του Πάρκου. Ενός μοναδικού έργου, που διαθέτει -πέραν από την μοναδική ομορφιά του τοπίου που δένει αρμονικά με πολύχρωμα δρομάκια, χιλιάδες λουλούδια κάθε λογής και δεκάδες αιωνόβια δέντρα- εστιατόριο, αθλητικές εγκαταστάσεις με γήπεδα καλαθόσφαιρας και ποδοσφαίρου, τοίχους αναρρίχησης, skateboard, ένα τεράστιο παιδότοπο και άνετους χώρους στάθμευσης. Το Elements έχει σχεδιαστεί έτσι που να συμπληρώνει την μοναδικότητα του Πάρκου.

Το μέλλον….Σήμερα.

Με πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο για τους ενοίκους του, το Elements καλύπτει όλες τις ανάγκες των απαιτήσεων της νέας εποχής. Πλήρως εξοπλισμένες, αίθουσα συσκέψεων, business lounge και γραφεία για επιχειρηματίες παράλληλα με εσωτερικό παιδότοπο, αίθουσα με παιχνίδια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσαρμοσμένη για τις ανάγκες των εφήβων. Το τεράστιο γυμναστήριο, επανδρωμένο με επαγγελματίες γυμναστές , εξοπλισμένο με όλα τα όργανα γυμναστικής που η σύγχρονη άσκηση απαιτεί, σε συνδυασμό με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα και υδρομασάζ, δένει αρμονικά με τις εγκαταστάσεις και τον όλο σχεδιασμό του πάρκου, έτσι που να θεωρείτε ο ιδανικός χώρος άθλησης και ευεξίας…..στο σπίτι σας!

Η διατήρηση της αρμονικής και υψηλού επιπέδου προσφοράς των πιο πάνω, εξασφαλίζεται με την ύπαρξη γραφείου και αίθουσας διαχειριστή.

Το Έργο περιλαμβάνει  την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για κάλυψη των αναγκών των κοινόχρηστων χώρων, κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, διασφάλιση για πρόσβαση στο έργο μόνο για τους ενοίκους και άνετους χώρους στάθμευσης.

Ο εσωτερικός, μοναδικός σας χώρος

Σχεδιασμένα με προσεγμένη αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου, ενεργειακή απόδοση κλάσης Α και πάντα λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες ανάγκες των ενοίκων. Για την κάλυψή των αναγκών της νέας εποχής, στα διαμερίσματα λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες, για εγκατάσταση αυτόνομης υποδαπέδιας θέρμανσης, συστήματος κλιματισμού, Wi-Fi, θυροτηλεφώνου, συναγερμού, θύρα ασφαλείας, ηλεκτρικές κουρτίνες, αυτόνομη παραγωγή ζεστού νερού, μελλοντική εγκατάσταση virtual φωτοβολταικού συστήματος και όλα αυτά υποστηριζόμενα από σύστημα smart technology.

Η προσφορά υπηρεσιών συμπληρώνεται με την δημιουργία και διάθεση προς όλους τους ενοίκους λογισμικού ηλεκτρονικής διαχείρισης (app) έτσι ώστε να διαχειρίζονται και να απολαμβάνουν με άνεση τόσο τις υπηρεσίες στο Elements, όσο και εξωτερικές υπηρεσίες από συνεργάτες, όπως πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων, ψώνισμα από υπεραγορά, κράτηση σε εστιατόρια, υπηρεσία καθαρισμού, κλπ.