Η “Ανθρώπινη Πόλη” έχει πλάνο, θέσεις και όραμα για την Πάφο

0
53

Μια πολύ οργανωμένη και ενδιαφέρουσα πρόταση για την Πάφο σε διάφορες σημαντικές πτυχές που αφορούν και επηρεάζουν την κοινωνία καταθέτει σε αυτές τις εκλογές η νεοσύστατη ανεξάρτητη κίνηση “Ανθρώπινη Πόλη”.

Το πρόγραμμα της Ανθρώπινης Πόλης έχει να κάνει με το Περιβάλλον, τις Συνοικίες, τον Πολιτισμό, την Νέα Γενιά, την Κοινωνική Μέριμνα, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό και έχει ως όραμα μια Πάφο φιλική, καθαρή και πράσινη.

Η Πάφος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αναφέρουν οι εκπρόσωποί της Ανθρώπινης Πόλης, οι οποίοι κατέρχονται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 9ης Ιουνίου με ένα ψηφοδέλτιο έξι σημαντικών προσωπικοτήτων διεκδικώντας με αξιώσεις και πολλές πιθανότητες την είσοδό τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου.

Πάντως εκτός από τις στοχευμένες θέσεις και προτάσεις που αφορούν την Πάφο και έχουν ως επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, είναι πέραν από εμφανές ότι οι συντελεστές της Ανθρώπινης Πόλης έκαναν μια πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε την “Ανθρώπινη Πόλη” στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις θέσεις της

Ακόμη και στο επικοινωνιακό κομμάτι, που για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι το πιο εύκολο, η Ανθρώπινη Πόλη με ωραία και έξυπνα μηνύματα, απλό και κατανοητό λογότυπο, ήπια και φιλικά χρώματα και σημειολογικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στέλνει το μήνυμα ότι οι εκπρόσωποι της μέσα από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι διαβασμένοι και αρκετά οργανωμένοι!