ΦΕΙΔΙΑΣ ΣΤΟΚΚΟΣ: “Κονιά-Αναβαργός Αναγκαία η οδική διασύνδεση τους”

0
36

Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας, τίθεται το θέμα της αναγκαίας οδικής διασύνδεσης μεταξύ της κοινότητας Κονιών και της κοινότητας Αναβαργού. Ένα έργο που έχει παραμεληθεί επί χρόνια και αποτελεί πηγή σημαντικών δυσχερειών για τους κατοίκους μας.

Η υλοποίηση αυτής της οδικής σύνδεσης δεν είναι μόνο μια ζωτικής σημασίας βελτίωση της υποδομής μας, αλλά και ένα στρατηγικό βήμα προς την αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης, την ευκολότερη πρόσβαση στα σχολεία και τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων που μετακινούνται προς την εργασία τους.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης, η δέσμευσή μου είναι να εντείνω τις προσπάθειες και να συνεργαστώ με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να εξασφαλίσω ότι αυτό το ουσιώδες έργο θα πάρει επιτέλους το πράσινο φως και θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον. Η αλλαγή που επιδιώκουμε θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής όλων μας, αποδεικνύοντας ότι με συλλογική προσπάθεια και αποφασιστικότητα, μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικές βελτιώσεις στην κοινότητά μας.

‘ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ’