Έξι σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Κυριακή στην Πάφο


Συνεχίζονται τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας. Στην Πάφο σήμερα θα λειτουργήσουν έξι σημεία δειγματοληψίας για rapid test .

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα σημεία δειγματοληψίας που λειτουργούν στην Επαρχία Πάφου όπως στην Πρώην Οικία Επάρχου, Πάφος (Οδός Γρίβα Διγενή)8.30 π.μ.-7.30 μ.μ., στην Πλατεία Δημαρχείου, Πάφος8.30 π.μ.-5.30 μ.μ. και στον Προαύλιος χώρος στάθμευσης ERA KORIVOS (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο)8.30 π.μ.-7.30 μ.μ.

Επίσης στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα, Πόλις Χρυσοχούς9 π.μ.-6 μ.μ., στην Πλατεία Γεροσκήπου (μπροστά από το Ταχυδρομείο)9 π.μ.-6 μ.μ. και στην Πλατεία «Βρύση των Πεγειώτισσων», Πέγεια (χώρος στάθμευσης Πλατείας)9 π.μ.-6 μ.μ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. Ταυτότητα, Άδεια Οδήγησης, Διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.

Στο μεταξύ 2 κρούσματα εντοπίστηκαν από τα 1,287 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Επίσης χτες έγιναν στην Πάφο 4,731 τεστ, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν 18 θετικά , και ποσοστό θετικότητας 0,38%.

Σε Οίκους Ευγηρίας στην Πάφο έγιναν 22 τεστ και εντοπίστηκαν 3 κρούσματα.

Εξάλλου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται 15 ασθενείς εκ των οποίων οι 13 στον θάλαμο Covid και 2 στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας .

Support Local Business
Translate »