Εξαιρετική η ιστορική εκδήλωση Δημητριάδη με Παυλόπουλο και Χριστοδουλίδη

Μια εξαιρετική και πολύ ποιοτική εκδήλωση μέσω διαδικτύου διοργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ, Γιώργος Δημητριάδης, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821!

Η εκδήλωση η οποία είχε μεγάλη απήχηση και συγκέντρωσε την προσοχή και το ενδιαφέρον αρκετών χρηστών του διαδικτύο όχι μόνο στην Πάφο και την Κύπρο αλλά και στον Ελλαδικό χώρο είχε τίτλο «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Αιγαίο και Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειος και οι προκλήσεις για τον Ελληνισμό».

Τόσο η σύλληψη της ιδέας για μια τέτοια εκδήλωση όσο το περιεχόμενο των ομιλητών αποδεικνύουν την ποιότητα του οικοδεσπότη. Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο δεν είναι και λίγο πράγμα να αποδεχθούν την πρόσκλησή του για να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή εκπομπή ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εδώ τηλεοπτικοί σταθμοί στην Κύπρο και την Ελλάδα και δεν θυμόμαστε πότε είχαν τόσο εκλεκτούς προσκεκλημένους, ή αν θα καταφέρουν να έχουν!

Πολλά Μπράβο στον Γιώργο για την πρωτοβουλία!

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συζήτηση πιο κάτω:

Support Local Business
Translate »