Έβρισε κοινοτάρχη της Παφου στο Facebook και έγινε θέμα στη DailyMail (pic)

Μια περίεργη ιστορία σχετικά με μια διαδικτυακή αντιπαράθεση δημοσίευσε η Βρετανική DailyMail.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια 35χρονη βρετανίδα έχει συλληφθεί στην Κύπρο και αντιμετωπίζει επιβολή προστίμου 4,000 ευρώ, όταν χαρακτήρισε στο Facebook τον κοινοτάρχη Μανδριών «Useless (άχρηστο)».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Kaela Χαραλάμπους, την οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ο κοινοτάρχης Μανδριών όταν είδε τον χαρακτηρισμό στο Facebook.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις της, στις οποίες αναφέρει: «Δεν το πιστεύω ότι έχω συλληφθεί για κάτι τόσο ασήμαντο. Τι έχει γίνει με την ελευθερία του λόγου; Είναι γελοίο το ότι έχει πάει τόσο μακριά και οι κατηγορίες δεν έχουν αποσυρθεί».

Η DailyMail αναφέρει ότι η Kaela κατάγεται από το Λίβερπουλ αλλά ζει τα τελευταία 14 χρόνια με τον σύζυγό της Χρίστο στα Μανδριά της Πάφου.

Συμμετείχε σε συζήτηση στο Facebook για την απόφαση του κοινοτάρχη να αρχίσει έργα στο κέντρο του χωριού λίγες ημέρες μετά την άρση των μέτρων του lockdown, προκαλώντας, σύμφωνα με την καταγγελία της, κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Από την άλλη, ο κοινοτάρχης Μανδριών, Κύπρος Μιχαηλίδης, μιλώντας στο SigmaLive επιβεβαίωσε ότι έγινε καταγγελία για εξύβριση, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση καθώς ικανοποίησε το αίτημα του για δημόσια απολογία. Πρόσθεσε ότι η υπόθεση έληξε, έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες και δεν ισχύει ότι η 35χρονη είναι αντιμέτωπη με πρόστιμο 4,000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, η ιστορία όπως παρουσιάζεται στη DailyMail είναι μονοδιάστατη, αφού πίσω από την υπόθεση βρίσκονται χρόνια προβλήματα με την εν λόγω οικογένεια. 

A warrant for her arrest had been issued after Kypros Michaelides, mayor of the village of Mandria, saw the post and complained to police
Despite Kaela, 35, apologising the charges have yet to be dropped
Three police officers turned up at Kaela Charalampous's home to take her to a police station on charges of slander and insulting name calling
Πηγή sigmalive
Support Local Business
Translate »