16.9 C
Paphos
Thursday, December 7, 2023

Εκσυχρονίζεται διαρκώς το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και προσφέρει ποιότητα στην Υγεία

Σήμερα βαδίζοντας στην εποχή που στην Κύπρο έγινε η μεγάλη μετάβαση στο Γενικό Σχέδιο Υγείας, μια μεταρρύθμιση η οποία συζητείται εδώ και χρόνια και από την οποία τόσο οι πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος προσβλέπουν πολλά στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της Υγείας ο πήχης των απαιτήσεων έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.

Κάτω από τις νέες συνθήκες, ομολογουμένως πιο δύσκολες και απαιτητικές, οι επαγγελματίες του κλάδου οφείλουν να καλύψουν κάθε δυνατή ανάγκη και επιθυμία του ασθενή. Υπηρεσίες, προσφορά και σύγχρονους εξοπλισμούς που πρέπει πλέον να θεωρούνται δεδομένοι και όχι ζητούμενοι στις μέρες μας.

Αυτά και άλλα πολλά έκαναν πράξη εδώ και αρκετό καιρό στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και με διαρκή και ασταμάτητη διάθεση ανανέωσης αναβαθμίζουν κομμάτι κομμάτι του Νοσοκομείου δίνοντας έμφαση ακόμη και στα πιο μικρά που ίσως κάποτε μπορεί να περνάνε απαρατήρητα αλλά σίγουρα δεν είναι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η λειτουργία του νέου αναβαθμισμένου και σύγχρονου κλινικού εργαστηρίου το οποίο εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί στο ισόγειο των νέων εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, στο διπλανό ακριβώς κυκλικό κτίριο, (Globe Center- παράρτημα Ευαγγελισμός)  που είναι μεγαλύτερο, πιο εξελιγμένο, αναβαθμισμένο και με φόντο τη νέα δυναμική του μέλλοντος.

Την ίδια στιγμή για το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όχι μόνο δεν αλλάζει ο διαχρονικός στόχος για ποιοτική και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών στην Υγεία αλλά με κινήσεις σαν και αυτές διασφαλίζεται και αποτελεί επένδυση για το Αύριο τόσο σε θέματα γνώσης όσο και σε θέματα Τεχνολογίας που είναι απαραίτητα.

Ταυτόχρονα με το άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό και την υπεύθυνη καθοδήγηση του Κλινικού εργαστηρίου από εξειδικευμένο Ιατρό Μικροβιολόγο, διασφαλίζεται η πιστοποίηση της σωστής λειτουργίας του μέσω συνεχών ποιοτικών ελέγχων με τα σύγχρονα μηχανήματα, συστήματά επικοινωνίας και επεξεργασίας δεδομένων.

Εδώ και 19  χρόνια το Κλινικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός αποτελεί πρότυπο – σε λειτουργία και  εξυπηρέτηση – χημείο που λειτουργεί ανελλιπώς ολόχρονα και θα παραμείνει πρότυπο και για τα επόμενα χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όσους το χρειάζονται .

Το αναβαθμισμένο Κλινικό εργαστηρίο στο Παράρτημα Ευαγγελισμός στο Globe Centre άρχισε τη λειτουργία του από τη 1η Ιουνίου 2019 με συνεχές ωράριο από τις 07.30π.μ μέχρι και τις 8μ.μ το βράδυ καθημερινές και Σάββατο από τις 07.30π.μ μέχρι τις 2μ.μ.

Το κλινικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα διαδραματίζει καίριο και ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία του Νοσοκομείου. Στόχος όλων στον Ευαγγελισμό είναι να συνεχίσουν να παρέχουν αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες της Πάφου πράγμα που έκαναν ήδη τόσα χρόνια.

Για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας τα ιατρικά κέντρα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός (Kings Medical Centre, Aphrodite Hills Medical Centre, Peyia Medical Centre και  Polis Medical Centre)  θα λειτουργούν σαν αιμοληπτήρια από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 07:30-10:00 π.μ

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26 848180 ή στο κλινικό εργαστήριο 26 848052.

Η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ενημερώνει ότι οι εγγεγραμμένοι ειδικοί ιατροί του Νοσοκομείου, συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού ιατρικού επιπέδου, τόσο στους δικαιούχους του ΓΕΣΥ όσο και ιδιωτικά, σε ασθενείς που δεν είναι εγγεγραμμένοι ή δεν δικαιούνται συμμετοχή στο ΓΕΣΥ ή μέσω ασφαλειών.

Η αναβάθμιση συνεχίζεται σε πολλαπλά επίπεδα

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, θέλοντας να πρωτοπορήσει στην περιοχή της Πάφου, έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, τόσο σε ιατρικό εξοπλισμό, όσο και στη δημιουργία νέων τμημάτων και ιατρικών δραστηριοτήτων.

Πρόσφατα παραλήφθηκαν τα νέα υπερσύγχρονα, κορυφαία Αναισθησιολογικά μηχανήματα Drager Perseus. Τα μηχανήματα αυτά, στα χέρια των έμπειρων Αναισθησιολόγων του Νοσοκομείου μας Δρ Αντρέα Σάββα, Δρ Ρεβέκκα Παπαντωνίου και Δρ Δημήτρη Κοσσενά, προσφέρουν την ασφαλή χορήγηση Αναισθησίας, για κάθε είδους χειρουργική επέμβαση.

Σαν συνέχεια της προσπάθειας ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών υγείας, το Νοσοκομείο αναβαθμίζει και στελεχώνει τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ICU) με τελευταίας  τεχνολογίας Μόνιτορ τα οποία βοηθούν στην πλέον ασφαλή και ολοκληρωμένη παρακολούθηση του ασθενούς.

Παράλληλα, χρησιμοποιούνται υπερσύγχρονα μηχανήματα, monitors, ηλεκτρονικές αντλίες χορήγησης φαρμάκων και λοιπός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, προσφέροντας στους ασθενείς ποιοτικές υπηρεσίες.

Με την αναβάθμιση αυτή, το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, γίνεται πλέον αυτάρκης και αυτόνομη μονάδα υγείας, που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε βαρύ περιστατικό.

Με γνώμονα και πάλι την ασφάλεια των ασθενών του ο Ευαγγελισμός ξεκίνησε τη λειτουργία του Αναισθησιολογικού ιατρείου.

Στο αναισθησιολογικό ιατρείο γίνεται έγκαιρη αξιολόγηση και προετοιμασία των χειρουργικών ασθενών, ενώ η λειτουργία του αναισθησιολογικού ιατρείου μειώνει τον αριθμό των αναβολών χειρουργείων, το χρόνο παραμονής των ασθενών στο νοσοκομείο και τις δαπάνες νοσηλείας.

Η εφαρμογή της επισκληριδίου αναισθησίας κατά τον τοκετό με την παρουσία και 3ου αναισθησιολόγου γίνεται πλέον εφικτή βοηθώντας έτσι τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού.

Η καθημερινή ενασχόληση των αναισθησιολόγων με την ανακούφιση του οξέος μετεγχειρητικού πόνου, τους καθιστά έμπειρους γνώστες της χρήσης όλων των αναλγητικών φαρμάκων.

Επιπλέον η εκπαίδευση τους σε περιοχικές αναλγητικές παρεμβάσεις (επισκληρίδια, ενδορραχιαία κα) καθιστά τις υπηρεσίες τους πολύτιμες στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.

Πρόκειται, τέλος, να λειτουργήσει Ιατρείο Πόνου, για να προσφέρουμε ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν από Χρόνιο Πόνο.

Με άλλα λόγια το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο πλέον δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα μεγάλη ιατρικά κέντρα του εξωτερικού στα οποία η Υγεία είναι υπόθεση σοβαρή και αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό, γνώση και αξιοποίηση κάθε μέσου που μας δίνει πλέον σήμερα η Επιστήμη και η Τεχνολογία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ