Έρχεται βαρυχειμωνιά – Που θα χτυπήσουν οι καταιγίδες

Σχετικά ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή μας. 

Σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού. Κάποιες καταιγίδες πιθανόν να είναι έντονες και να συνοδεύονται από χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 21 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και στους 7 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Aπόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες κυρίως κοντά σε παράλιες περιοχές. Κάποιες καταιγίδες πιθανόν να είναι έντονες και να συνοδεύονται από χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και στον 1 βαθμό Κελσίου στη Χιονίστρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές/καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ κυρίως στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως ελαφρώς πιο πάνω και θα ανέλθει γύρω στους 18 έως 20 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και στους 7 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές/καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, 13 έως 15 στα παράλια και στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να παρατηρηθούν τοπικές βροχές/καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας όμως λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Support Local Business