Εντυπωσιάζει το νέο Arabica Coffee House στην Πέγεια

0
243

Ακόμη ένα σημείο προστέθηκε στην αλυσίδα καφετεριών Arabica Coffee House Cyprus και αυτή τη φορά, μετά τη Χλώρακα, είναι “στην καρδιά της Πέγειας”.

Το νέο Arabica Πέγειας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Δήμου, σε προνομιακό σημείο στην πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο και άνοιξε ήδη τις πόρτες του για τους λάτρεις του καλού καφέ!

Η νέα καφετέρια Arabica διαθέτει έναν μοντέρνο σχεδιασμό που αντανακλά στο πνεύμα της εποχής, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά όπου υπάρχει ένας χαλαρός και φιλόξενος χώρος.

Με φόντο την εκκλησία της Πέγειας, την πλατεία αλλά και τις αποχρώσεις από τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Πέγειας το νέο Arabica ήρθε και θα αγαπηθεί όσο κανένα άλλο!

Η ποιότητα του καφέ της αλυσίδας Arabica είναι γνωστή και μη εξαιρετέα αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές ποικιλίες και την προσοχή στην παρασκευή του αγαπημένου μας καφέ.

Το Arabica Coffee House Cyprus διευρύνει το δίκτυό του με αυτήν την προσθήκη, προσφέροντας στους πελάτες την εμπειρία ενός μοναδικού χώρου όπου η αγάπη για τον καφέ συναντά την πολυτέλεια του σύγχρονης Τέχνης με ένα πετρόχτιστο κτίριο το οποίο στο πλάι του δημιουργήθηκε ήδη ένα εντυπωσιακί graffiti του γνωστού καλλιτέχνη-δημιουργού Ραφαήλ Σταυρινού το οποίο θα γίνει το νέο ινσταγκραμικό hot spot της περιοχής!

Κοπιάστε λοιπόν και εσείς να ανακαλύψετε τη γεύση του αληθινού καφέ σε έναν χώρο που αγκαλιάζει την αισθητική και την απόλαυση στην καρδιά της Πέγειας.