Εντυπωσιακοί και φέτος οι εορτασμοί του Πάσχα στο Cap St Georges Hotel & Resort (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1323

Ευκαιρία δεν χάνουν στο Cap St Georges Hotel & Resort να αποδεικνύουν ότι το βραβευμένο θέρετρο είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός. Το στοίχημα να καταστεί η περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας προορισμός για ντόπιους και ξένους, πέραν από τη μεγάλη ανάπτυξη, προϋποθέτει και μια σειρά από δραστηριότητες οι οποίες θα προσελκύσουν κόσμο.

Διάφορες θεματικές ενότητες, εκδηλώσεις και μια πλούσια σειρά από δράσεις όπως το φετινό καρναβάλι, οι καλοκαιρινές συναυλίες, οι μέρες υψηλής γαστρονομίας με Michelin chef’s, η εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα, οι αθλητικές υποδομές, η φιλοξενία ποδοσφαιρικών ομάδων αλλά και οι εορτασμοί του Πάσχα συνθέτουν με αρτιότητα μια εικόνα ενός προορισμού που ολοένα γίνεται και πιο ελκυστικός.

Το τελευταίο απτό παράδειγμα ήταν οι εκδηλώσεις και οι εορτασμοί για το Πάσχα.

Από πέρυσι που λειτούργησε για πρώτη φορά η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, μετά από δεκαετίες, φέτος οι προετοιμασίες ήταν ακόμη πιο μεγάλες και πιο καλές. Όλα ξεκίνησαν από την προετοιμασία του Επιτάφιου που στολίστηκε από τους κατοίκους της περιοχής, ακολούθησαν οι ετοιμασίες το Μεγάλο Σάββατο με τη λαμπρατζιά αλλά και όλα όσα ακολούθησαν την ημέρα του Πάσχα με εορτασμούς, παραδοσιακά παιχνίδια και χορούς για την Ανάσταση του Κυρίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε σε ένα τρίλεπτο μια αντιπροσωπευτικό σύνοψη όλων όσων έλαβαν χώρα στο Ακρωτήρι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και το Cap St Georges Hotel & Resort, τον απόλυτο προορισμό της Κύπρου και όχι μόνο.