Ένας Παφίτης ιατρός διαπρέπει σε Κύπρο και Ελλάδα

0
418

Οι καλύτερες κριτικές και τα πιο κολακευτικά σχόλια συνοδεύουν ολοένα και περισσότερο τον συμπολίτη μας γιατρό Αναισθησιολόγο-Αλγολόγο Περικλή Ζαβρίδη ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως στη Λευκωσία.

Ο κ. Ζαβρίδης συμμετείχε πρόσφατα στην Ελλάδα στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελάχιστη Επεμβατική Ορθοπεδική Χειρουργική και οι παρεμβάσεις του ενώπιον των συνέδρων αλλά και οι εμπειρίες που μοιράστηκε μαζί τους στο πλαίσιο των εργασιών αποτέλεσαν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον του κλάδου.

Ο Δρ. Ζαβρίδης εργάζεται τα τελευταία χρόνια με υπέρμετρο ζήλο και αφοσίωση, πάντα προς όφελος των ασθενών του σε όλη την Κύπρο και δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Ιατρούς στην εξειδίκευση του, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του.
Τέτοιοι επιστήμονες κάνουν την Πάφο περήφανη και δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα πόνου που δίπλα στον Δρ. Ζαβρίδη ανακουφίζονται. 
Πέραν του Συνεδρίου στην Ελλάδα που ολοκληρώθηκε σήμερα πρόσφατα το Cyprus Pain Clinic  διοργάνωσε στην Κύπρο το 1ο Επιστημονικού Συνεδρίο με Θέμα: Χρόνιος Πόνος- Νευροπαθητικός και Καρκινικός: Από την Διάγνωση στην Διαχείριση, που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία του Συνεδρίου το οποίο επίσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και είχε και τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας, της Iατρικής σχολής του Pανεπιστημίου Κύπρου, του ΤΕΠΑΚ, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας καθώς και του Πανεπιστημίου Frederick.