Δυο εισαγωγές στη ΚΛΙΝΙΚΗ Covid-19 του ΓΝ Πάφου


Τέθηκε σε λειτουργία από χθες ο θάλαμος Covid- 19 του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, με την εισαγωγή 65χρονης γυναίκας χωρίς ιστορικό εμβολιασμού και ακόμη ενός ασθενούς από τη Λεμεσό, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως ο θάλαμος Covid – 19 ξεκίνησε χθες τη λειτουργία και αναπτύσσει 22 κλίνες Covid- 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω των αναγκών που υπάρχουν σήμερα σε παγκύπρια κλίματα σε εισαγωγές στα Νοσοκομεία, σημείωσε, “επαναλειτούργησε στην Πάφο ο θάλαμος για περιστατικά Covid- 19 με υπεύθυνο του θαλάμου τον Δρ. Άδωνη Ελευθερίου Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημείωσε πως η λειτουργία του θαλάμου Covid- 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για 2η φορά αναμένεται να δώσει ανάσες στο σύστημα υγείας.

Αρχικά ο θάλαμος Covid – 19, τόνισε, λειτουργεί με 22 κλίνες και δεδομένης της υφιστάμενης επιδημιολογικής εικόνας θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη ακόμη 22 κλινών για ασθενείς με Covid- 19, την ερχόμενη Τρίτη, με το σύνολο να ανέρχεται σε 44 κλίνες, συμπλήρωσε. Ο θάλαμος Covid- 19 του ΓΝ Πάφου στελεχώνεται με ιατρικό, παραϊατρικό, και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο δίνει το άπαν των δυνάμεων του για την υγεία των ασθενών και με στόχο την πιο καλή εξυπηρέτηση τους, κατέληξε .

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)

Support Local Business